Wonka uk
Fanka BB :)
Lenkaa jak dla mnie ta klawaitura calkiem fajna,w zwiazku z czym podpowiedzialam ja moim rodzicom na prezent gwiazdkowy dla Nicky.
dla mnie tak jak mowisz to zabawka jak kazda inna interaktywna.nie skupiam sie tylko i wylacznie na kredkach i klockach,mamy grajace kule,mowiace misie,gadajace czajniczki itp.wiec co za roznica.
tak ja powiedzialas kazde dziecko jest inne,moja uwielbia ksiazeczki,nie jest natomiast zainteresowana klockami.
a tv czy laptop,no coz idea nieogladania jest wspaniala no ale:
-ja mam laptop wlaczony od rana,mala widzi,interesuje sie coraz bardziej,rosnie w tym
-w szkole dzieci maja zajecia na komp od 6r.z,a my w tym wieku nie wiedzielismy z czym to jesc
-dzieci maja swoich idoli w postaci peppy,thomasa i czego tam jeszcze.skad?z tv
-komorka to chleb powszedni,dwie dziesiatki lat wstecz babcie sie noga zegnaly ze ludzie do siebie gadaja;-)
jednym slowem swiat idzie do przodu i ja mam zamiar podazac z jego nurtem.
dla mnie tak jak mowisz to zabawka jak kazda inna interaktywna.nie skupiam sie tylko i wylacznie na kredkach i klockach,mamy grajace kule,mowiace misie,gadajace czajniczki itp.wiec co za roznica.
tak ja powiedzialas kazde dziecko jest inne,moja uwielbia ksiazeczki,nie jest natomiast zainteresowana klockami.
a tv czy laptop,no coz idea nieogladania jest wspaniala no ale:
-ja mam laptop wlaczony od rana,mala widzi,interesuje sie coraz bardziej,rosnie w tym
-w szkole dzieci maja zajecia na komp od 6r.z,a my w tym wieku nie wiedzielismy z czym to jesc
-dzieci maja swoich idoli w postaci peppy,thomasa i czego tam jeszcze.skad?z tv
-komorka to chleb powszedni,dwie dziesiatki lat wstecz babcie sie noga zegnaly ze ludzie do siebie gadaja;-)
jednym slowem swiat idzie do przodu i ja mam zamiar podazac z jego nurtem.