reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Mają już wyprzedaże kozaków? czy to była ostatnia para danego fasonu (bo ponoć wtedy obniżają).
Pytam, bo nie mam deichmanna pod ręką i musiałabym robić specjalnie wyprawę...
Wiesz co,nie wiem,nie zwróciłam uwagi,ale widziałam dużo przecenionych bucików i kozaczków,oczywiście nie wszystkie,tylko wybrane modele,ale też niemało, a z tego fasonu były jeszcze niebieskie i czerwone,ale numeracja niepełna.

reklama
Wiolan mój małż się tak zajarał tym autkiem że musiałam research na allegro zrobić :) Zainteresowanym podrzucam link: Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Swoją drogą to myślałam, że droższe to to :p

widze ze to chyba nie sa oryginalne angielskie.. my w anglii dalismy 35 funtów!!:szok::szok::szok: ale cos dokładniej takiego: TWISTER AKROBATA, MUZYKA, JAKOŚĆ, CENA SZOK, HIT!! (1938510163) - Aukcje internetowe Allegro wtedy nie ma problemow z podnoszeniem sie... bo sama formuła nie zrobi takich akrobacji co ten maly bączek..... i uwaga na jazdy w domu... może szybkością swoją niezle poobijać ściany:p:-D:-D:-D

POLECAM..... to jest cos co wszedzie robi furorę.... aaaaaaa i widze, ze w tyum linku jest taki z muzyką... NIE POLECAM Z MUZYKĄ!!!!

idea tej szafki jest fajna, ale niestety dostep do srodkowej polki jest minimalny, co moze sprawiac trudności w wyjmowaniu i pojemnika i rzeczy z pojemnika.... tutaj moznaby sie pokusic o zmiane konstrukcyjna aby odleglosc srodkowej od gornej byla lekko wieksza.... (pojemniki sa pod lekkim katem a wyciagasz na prosto.. gdzies w srodku pojemnika nastąpi zaklinowanie sie lekkie pojemnika o szafke.. w najlepszym przypadku jak dziecko pociagnie to sie urwie material pojemniak, wyleca zabawki, w najgorszym - zalezy cos ie zaklinuje z pojemnika, dziecku może spasc szafka)... ot takie moje tylko plajtowe przemyslenia..l...
bo sama szafka mi sie podoba.....

Wiesz co,nie wiem,nie zwróciłam uwagi,ale widziałam dużo przecenionych bucików i kozaczków,oczywiście nie wszystkie,tylko wybrane modele,ale też niemało, a z tego fasonu były jeszcze niebieskie i czerwone,ale numeracja niepełna.

kurcze, byłyśmy i u nas z elefantena tylko jeden fason półbucików chłopięcych przeceniony (małe rozmiary)
żadne kozaki, szkoda :-(

Nicky dostala w prezencie od mojej siostry lalke annabell
Buy Baby Annabell Doll at Argos.co.uk - Your Online Shop for Baby Annabell.

wiem,ze chyba Alis sie nad taka zastanawiala
no wiec PORAZKA! jutro idziemy oddac i poszukac jakiejs normalniejszej lali.jak ona gaworzy i wydaje odglosy ssania butli to ja jestem swiety mikolaj.dzisas kto takie badziewie na rynek wypuscil i to jeszcze za niemale pieniadze:wściekła/y:

kupilam dzisiaj Agacie w realu kosiarke z Playskool... jestem zachwycona.. ciekawe jak moje dziecko zapatrzy sie na strzyżenie kafelek w domu, tudzież z rozpędu dywanu... dodam, że kosiara ma przemiły głos.. nie nachalny jak inne zabawki...:-D
o taka!!!!!!!!
PLAYSKOOL-Dyzio Gadająca Kosiarka Hasbro 39341 (1935787574) - Aukcje internetowe Allegro ja dałam 100 PLN... i widze, że niezły deal zrobilam..... i oczy jej sie ruszają....

Alis, w realu jest też samochód o którym pisałyśmy wczesniej... looknijcie na żywca jak to wygląda, jak świeci... no ale minus taki, że kosztuje 127 PLN po promocji...

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry