reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Wiolan dzieki :) Nie pomyślałam o tej szufladzie :) Ale mają też wersję bez więc się zastanowię :) Mamy jeszcze kupę czasu :)

jak dla mnie pierwsze i ostatnie gdybym ja miała kupować (i nie chodzi tu o cene) to wzięła bym nr 1:-)
dobrze jak jest gdzie te śrubki przykręcać bo jednak jak są osobno elementy (te takie niby listewki) to dziecku jest trudno.

Ostatnia edycja:
Wiolan autka fajne - ta ciężarówka zwłaszcza mi się widzi, a ten turbo twister car to "po wiela chodzi?"

justme ja też zrobiłam ostatnio przegląd warsztatów - oglądałam te drewniane, ale mam obawy, czy drewno nie będzie się za ciężko wkręcało, plastik niby bardziej śliski, nie chcę żeby Jachoo się zniechęcił na początku jak będzie miał się siłować.
Póki co postanowiłam mu kupić na teraz takie autko i ma to być sprawdzian z zainteresowania majsterkowaniem:

MAJSTERKOWICZ autko do rozbierania + narzędzia (1923500534) - Aukcje internetowe Allegro

Jak się przyjmie, to zaopatrzymy się w grudniu w bardziej wypasioną wersję. Tu ciekawa jestem tej wiertarki na baterie - jak to to działa.

A na gwiazdkę jako jeden z prezentów dostanie takie radyjko karaoke - jest wszystko, co tygrysy lubią najbardziej, śpiewa, miga, recytuje i ma elektroniczny wyświetlacz :tak:

OVERMAX KARAOKE MIKROFON FASOLKI USB MP3 MEGA HIT (1927792938) - Aukcje internetowe Allegro

Wczoraj kupiłam Nadii buciki w deichmanie za pół ceny czyli 69 zł,szału nie ma,ale się przydadzą na zmianę z innymi,kupiłam rozmiar 23.Chłopięce niebieskie też były:tak:
http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/dziewczęce/buty-dzieciece/00006001060765/kozaki dziecięce.prod?r=5&c=3&filter_size=212@23&st=PRODUCT&fil
Mają już wyprzedaże kozaków? czy to była ostatnia para danego fasonu (bo ponoć wtedy obniżają).
Pytam, bo nie mam deichmanna pod ręką i musiałabym robić specjalnie wyprawę...

reklama
My chyba jesteśmy ostatni bez ani jednej pary kozaków :sorry: Miałam kupować w zeszłym tygodniu, ale młody się "rozłożył".

Do góry