reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
bali ja też mam jesienną na podpince polarowej - to dokupię najwyżej jedną zimówkę. Jakby co, to awaryjnie zimą coś się może jeszcze znajdzie.

My przed wyjazdem na wakacje kupiliśmy taki samochodzik Junior Mechanik, samochód do rozkręcania i narzędz (1744429993) - Aukcje internetowe Allegro. Sprawdził się rewelacyjnie, ta wiertarka ma kilka końcówek i można nią śrubki wykręcać, koła są wykręcane, silnik się wykręca. Samochodzik jeździ i coś tam śpiewa. Generalnie ma mnóstwo różnych funkcji i Rychu był tak zainteresowany jak nigdy. Najbardziej tą wiertarką, wkłada ją sobie bez końcówki do buzi i wierci, radość ogromna:)

Lenkaa ja kupiłam młodemu 2 zimowe w tym jedna ze spodniami. możesz kupić też kombinezon na podwórko na śnieg..

ooo narzędzia też by się już mojemu młodemu przydały, bo staremu już śrubki kradnie ;-)

aga kombinezon masz taki w całości, czy spodnie oddzielnie? Myślałam o takim komplecie kurtka ze spodniami - jak narciarskie.

Z narzędzi mamy na razie sam gadający młoteczek z playscol - Jasiek bardzo go lubi. O wiertarce też myślałam - następnym razem mu dokupię

Lenka: jesli mog się wtrącic: ja bym na twoim miejscu (i nie tylko) postawila na jednoczesciowy.. jesli bedziesz miala dwu to sniegu bedzie wszedzie pelno.. jedno sa o tyle dla takich maluchow wygodne, ze i cieplejsze i nic na wierzch nie wychodzi.... śnieg do srodka tez nie wchodzi...

Lenkaa mamy oddzielnie spodnie na szelkach i kurtkę, ale rozglądam się za jakimś używanym 1 częsciowym takim tylko na podwórko.

wiolan - oczywiście, że możesz się wtrącać :-) - po to zadaję pytanie, żeby uzyskać Wasze cenne rady - zwłaszcza jak ktoś już przetestował na jednym dziecku.
No to poszukam jednoczęsciowego i najwyżej jako drugi - komplet spodnie - kurtka. Ktoś ma pomysł gdzie tego szukać, poza netem? Bo takich jednoczęściowych w realu jakoś nie widziałam - poza takimi na maluchy - do 80cm.

wiolan - oczywiście, że możesz się wtrącać :-) - po to zadaję pytanie, żeby uzyskać Wasze cenne rady - zwłaszcza jak ktoś już przetestował na jednym dziecku.
No to poszukam jednoczęsciowego i najwyżej jako drugi - komplet spodnie - kurtka. Ktoś ma pomysł gdzie tego szukać, poza netem? Bo takich jednoczęściowych w realu jakoś nie widziałam - poza takimi na maluchy - do 80cm.

jeszcze jest chwila czasu na zimowe, ale H&M na pewno bedzie mial... moze we wrzesniu..
i popatrz/sledź oferty z tchibo.. oni maja rewelacyjne kombinezony.. jakość mega w porównaniu do ceny...

reklama
Do góry