reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
lenkaa kappahl ma jednoczęściowe, bardzo fajne , rozmiary chyba do 120 cm

edit:
tutaj masz linka:
PROXTEC - KappAhl
ten czerwony, tutaj jest jakiś zrypany kolor, bo wygląda na róż, w rzeczywistości jest czerwony

Ostatnia edycja:
oj juz kupujecie kombinezony?? ja mysle ze poczekam jeszcze bo nie chce żeby byl za mały..teraz nosi rozmiar80/86 kto wie może do zimy urosnąc jeszcze ...
a ja jestem na kupnie jakis fajnych garnkow itp dla Gabi ona tylko by w kuchni siedziala...

oj juz kupujecie kombinezony?? ja mysle ze poczekam jeszcze bo nie chce żeby byl za mały..teraz nosi rozmiar80/86 kto wie może do zimy urosnąc jeszcze ...
a ja jestem na kupnie jakis fajnych garnkow itp dla Gabi ona tylko by w kuchni siedziala...

mój to samo...mali kucharze nam rosną:-) ale Filip to tylko na razie cięzkimi i prawdziwymi garami sie interesuje:-)

Estragon fajne te przybory do gotowania,Ola bedzie mialakuchnie po Wiktorku ale jak na razie bardziej ja sprzety interesuja nia gary:-D

pytanie do mam ze starszymi dziećmi - ile kurtek na zimę potrzebuję dla Jaśka? Chciałabym już kupić te rzeczy, które później trudniej dostać jak się sezon rozkręci. Wiadomo, że dla mnie starczy i jedna, ale dziecko raz się przewróci na błoto i kurtka do prania, a czasem jeszcze gdzieś trzeba wyjść w tym dniu - dwie wystarczą, czy raczej trzy?
nie wiecej niz 2,a kombinezon chcialabym spodnie na szelkach +kurtka ale zobaczymy co sie trafi

mam pytanie do justme:
na zdjęciach widziałam że twój Franio ma taka wiertarkę: PLAYSKOOL GADAJĄCA WIERTARKA WIERCIPIĘTKA GW (1760224532) - Aukcje internetowe Allegro

jesteś z niej zadowolona, a mały zainteresowany??? chcę kupić Filipowi jakieś narzedzia, albo właśnie taka wiertarkę i nie mogę sie zdecydować co wybrać.
na oku mam jeszcze:
HANDY-MANIEK-GADAJACA SKRZYNKA NA NARZEDZIA-KURIER (1757734590) - Aukcje internetowe Allegro
sorki ze odp ale my mamy narzedzia Manka i sa ok

przeraza mnie mysl o zimie,brrrrr;-)

agulam nie przepraszaj....każda porada cenna:) ja pytałam justme odnośnie tej wiertarki, a własnie chciałam tez wiedzieć co sądzicie o tej gadającej skrzynce:) wszystkiego na razie nie kupie więc nie wiem co wybrac:)

reklama
Do góry