reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Piękności Nikitku :-)
W sobotę ,jak będziemy u rodzinki wejdziemy sobie tu i pokazę jej córce Twoje kolczyki,widziałam u niej ostatnio miała takie szydełkowe i wiem,że się jej podobają z tego typu,a nuż może będziesz miała klientkę ? :tak:;-)

A dzisiaj się z Pitkiem puścilismy do lidla po jego ukochane rogaliki i kupiłam mu dwupak bodziaków za 15.99 ,superowe są,przymierzyłam mu potem to stwierdziłam,ze może w nich zarywać laski na spokojnie ;-)

u góry,pierwsze z prawej,na ostatniej stronie gazetki

LIDL

zapomniałam ze gazetka od dzis :( pewnie nic juz nie bedzie

reklama
ja mam dwa lidle oddalone od siebie gdzieś 15 - 20 minut tramwajem,a tych biedronek to i u nas w Łodzi też nasiane

Szkoda,ze nie wiedzialam,ze akurat będę dzisiaj w tym lidlu koło nas,to bym dała cynk,to bym może więcej tych bodziaków kupiła i potem Wam rozesłała

ja mam dwa lidle oddalone od siebie gdzieś 15 - 20 minut tramwajem,a tych biedronek to i u nas w Łodzi też nasiane

Szkoda,ze nie wiedzialam,ze akurat będę dzisiaj w tym lidlu koło nas,to bym dała cynk,to bym może więcej tych bodziaków kupiła i potem Wam rozesłała

my na bluzczki zapolujemy jak wstaniemy jutro bo tatus zniknał na 2-3 dni w niemczech i sie bedziemy jutro pasc sameee :p

widziałam te rajstopki,ale rajstopek to Pit ma od .....
To przyjedź do lidla koło mnie ;-),tu jest od groma tych bodziaków,jakie rozmiary chcesz

A w którym Lidlu byłaś, to może i ja się przejadę do niego (ja mam najbliżej ten na Limance), jakieś resztki jeszcze będą ;-)

Ostatnia edycja:
W ReKidsie dzis byłam i te skarpetki z sową co wklejałam niedawno były w ilości DUUUUUUŻŻŻŻOOOOO. Do tego rewelacyjne skarpetki z żyrafką w wersji czaro-fioletowej i szaro-czerwonej ;)
Wszystko wisialo na stojakach ze skarpetkami/rajstopkami wiec to nowa kolekcja.

reklama
ja własnie wróciłam z lidla bodziaków już niet na dziewuszke tyle rozmiar 50/56 na chlopców full wybór jeszcze rozmiarow...my kupiłysmy tylko rajstopki i skarpetki te z brązem:)

chyba uda mi sie sprzedać na gumtree chodzik pchacz fp za 60zł chyba dobra cena co?

Do góry