reklama
estragon
mamusia synusia:P
))No tak, WMF!
strega
Fanka BB :)
estragon ahehh tam ksiazeczki zafunduj mu samolot na zywo..wycieczka na balice..a jak znajdzies zpromocje to przyjemne z pozytecznycm weekdn dla rodzinki gdzies ...oczywiscie samolotemszukam jakiejś fajnej książeczki z samolotami (o samolotach), bo moje dziecko ma nową fascynację
strega
Lilka z tych drobnych wiec chyba jednak musisz kupowac z nia tzn mierzyc i przewidziec zapas..ze moze jeszczeodrosnie troche na dlugosc..pamuietajac ze tej zimy nasze dzieciaki juz beda chodzic a nie siedziec tylkow wozku wiec... kombinezon nie moze krepowac ruchow
a ja wlasnie zac<zelam wczoraj rozwazania kurtkowo kombinezonowe i podsumowujac
Wczoraj robilam przymiarke kombinezonu po mojej sistrzenicy..ona z tych malych i ze stycznia jest ...i chodzila w nim na nartach jak miala dwa lata ..Mateusz ma teraz prawie 17 i rzeklabym ze na mojego grubaska jej kombinezon jest idelany na ta chwile...spodnie a kurtka troche obszerna wiec styknie na ta zime...Spodnie pewnie przeskoczy...zreszta chyba by mi sie ugotowal w taki spodniach..u nas sniegu nie ma i mrozow tez wiec luzik...kurtka sie przyda..ale spodnmie to mam cala serie sztruksow jeansow...
a ja wlasnie zac<zelam wczoraj rozwazania kurtkowo kombinezonowe i podsumowujac
Wczoraj robilam przymiarke kombinezonu po mojej sistrzenicy..ona z tych malych i ze stycznia jest ...i chodzila w nim na nartach jak miala dwa lata ..Mateusz ma teraz prawie 17 i rzeklabym ze na mojego grubaska jej kombinezon jest idelany na ta chwile...spodnie a kurtka troche obszerna wiec styknie na ta zime...Spodnie pewnie przeskoczy...zreszta chyba by mi sie ugotowal w taki spodniach..u nas sniegu nie ma i mrozow tez wiec luzik...kurtka sie przyda..ale spodnmie to mam cala serie sztruksow jeansow...
katagorka20
jaki rozmiar kombinezonu na zimę kupić?
też się nad tym ostatnio zastanawiam skoro teraz mamy 86 ..hmmm
reklama
strega
no 92 to juz gigantyyczne zaczynaja byc