reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

reklama
Jest super ale tez bardzo drogi :)
no niestety drogi dlatego zdecydowalam sie na uzywany, tez sporo kosztuje. planowalismy cos tanszego do 2500 z fotelikiem no ale coz moja milosc sprzed lat powrocila ;) peknela bym z zazdrosci jakbym go u kogos zobaczyla hehe jedyne co mnie przekonalo to ze uzywane schodza jak swieze buleczki wiec mam nadzieje ze go latwo sprzedam i odzyskam czesc pieniazkow ;)

Sorki ale wozek w ogile mi nie podchodzi. Gondola mala kolka na droge asfaltowa najlepiej rowna jak deska. Ja mam jednak inne wymagania i chyba bardziej zwiazane z wygoda niz z wygladem

No ja stwierdzilam ze zaczne znowu wybierac wozek jak pieniadze bede miala w rece zamowie a pozniej juz nie wejde na wozki bo kurcze co siedze na allegro to podoba mi sie cos innego

Claudia mialam tak samo i za kazdym razem wracalam do stokke wiec kupilam szybko zeby juz nie ogladac i nie mieszac sobie w glowie ;) smieje sie ze identyczna sytuacja jak z suknia slubna tez zakochalam sie w jednej pozniej zmienialam zdanie sto razy a i tak finalnie kupilam pierwsza ;)

Kasz fajny nowoczesny wozek a jak do tego wygodny i zreczny to juz w ogole super! Tez bede szukac używanych tych z wyzszych polek zobaczymy jak wyjdzie.

reklama
Miałam wózek trzykołowy i był beznadziejny więc teraz kupię tradycyjny czterokołowy.Tamten oddałam za darmo tak mnie wkurzał.Nie miała zwrotności,ciężko się gdziekolwiek podjeżdzało.Myślałam nie raz że mi w nim koła poodpadają. :eek: Oby tobie kasz ten twój trójkołowy lepiej służył. :-) Nawet już nie pamiętam co to za model był...

Do góry