reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

Haha, a ja mam piękny, fioletowy, prawie jak nówkę po córce koleżanki. Dała mi dla mojej, ale moja była rodzona w sierpniu więc nie przydał się. Chciałam komuś podarować, ale rodzili się sami chłopcy. I teraz będzie dla mojej drugiej córy jak znalazł :)

reklama
Ja mam różowego misia kombinezon i moja córka dostała po chłopakach dla lalki biały wiec sie przyda ze szpitala ubieram normalnie jakaś bluza kocyk do auta z auta do domu i juz

Mi też udalo sie kupic dwa uzywane, w sumie jeden nowka ;) dziewczyna na instagramie wystawiala ciuszki po swojej corci i kupilam po ok 40 zł ;)

Najwazniejszy zakup ;) juz przetestowany przez starsza "siostrzyczke" ;)

Załączniki

• 1434457587905.jpg
    1434457587905.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 54
Ja kupię na 68. Większy żeby więcej warstw nałożyć. Jak nie starczy to mam 2 misie po synku. W angli macie wyzsza temp niz u nas w listopadzie choc ta zima byla lagodna.

Kasz rewelacyjny ten wozek to 3 w 1 ? Jaka cena?
Udalo mi sie kupic malo uzywany bez fotelika czyli 2w1ale ten najnowszy model v4 za 3200 nowka 4100 kosztuje jak dobrze kojarze i bez niektorych akcesoriow a ja dostalam do tego druga torbe, parasolke i podstawke na kubek ;) a fotelik oczywiscie zamierzam dokupic ;)

reklama
Super ten wozek tylko te kola malenkie myslisz bedzie sie sprawdzal na rozwalonych chodnikach?
Myslalam ze gorzej u niego z amortyzacja ale tragedii nie ma. Dosc latwo sie podbija np do wjezdzania na kraweznik ale na bardzo nierowne drogi mysle ze lepiej sprawdza sie jednak pompowane kola i dodatkowa amortyzacja ;)

Ostatnia edycja:
Do góry