reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

Haha, a ja mam piękny, fioletowy, prawie jak nówkę po córce koleżanki. Dała mi dla mojej, ale moja była rodzona w sierpniu więc nie przydał się. Chciałam komuś podarować, ale rodzili się sami chłopcy. I teraz będzie dla mojej drugiej córy jak znalazł :)

reklama
Ja mam różowego misia kombinezon i moja córka dostała po chłopakach dla lalki biały wiec sie przyda ze szpitala ubieram normalnie jakaś bluza kocyk do auta z auta do domu i juz

Mi też udalo sie kupic dwa uzywane, w sumie jeden nowka ;) dziewczyna na instagramie wystawiala ciuszki po swojej corci i kupilam po ok 40 zł ;)

Najwazniejszy zakup ;) juz przetestowany przez starsza "siostrzyczke" ;)

Załączniki

• 1434457587905.jpg
    1434457587905.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 50
Ja kupię na 68. Większy żeby więcej warstw nałożyć. Jak nie starczy to mam 2 misie po synku. W angli macie wyzsza temp niz u nas w listopadzie choc ta zima byla lagodna.

Kasz rewelacyjny ten wozek to 3 w 1 ? Jaka cena?
Udalo mi sie kupic malo uzywany bez fotelika czyli 2w1ale ten najnowszy model v4 za 3200 nowka 4100 kosztuje jak dobrze kojarze i bez niektorych akcesoriow a ja dostalam do tego druga torbe, parasolke i podstawke na kubek ;) a fotelik oczywiscie zamierzam dokupic ;)

reklama
Super ten wozek tylko te kola malenkie myslisz bedzie sie sprawdzal na rozwalonych chodnikach?
Myslalam ze gorzej u niego z amortyzacja ale tragedii nie ma. Dosc latwo sie podbija np do wjezdzania na kraweznik ale na bardzo nierowne drogi mysle ze lepiej sprawdza sie jednak pompowane kola i dodatkowa amortyzacja ;)

Ostatnia edycja:
Do góry