reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych listopadowych maleństw

Cześć

Mam do sprzedania wózek Navington Galeon dla dziewczynki bo kolory brąz + brudny róż. Extra na zimę ze względu na duże pompowane koła! Proawdzi sie super!
Do kompletu posiadam parasolke, ciepły śpiworek, torbę, adaptery do fotelika samochodowego.
Akcesoria w kolorze wózka.

POLECAM!!! W razie pytań służę pomocą!

http://allegro.pl/wozek-4w1-navington-rama-galeon-zestaw-akcesoria-i4509084478.html

Pozdrawiam!

reklama
dziewczyny mam dla was kilka propozycji !!!

1. chusta tkana do noszenia dzieci !! cudo praktycznie samowiążące !!!
MamaSprzeda.pl - chusta tkana NatiBaby bambus/bawełna 4,60 Perła Polka

2. sukieneczka na chrzciny :) w śmiesznej cenie :)
MamaSprzeda.pl - Różowa sukienka na chrzest, wesele, koronacje, abdykacje ... roz 62

3. i jak któraś potrzebuje to stoi u mnie zbedny stojak na wanienke (drugi kupilam bo ten mi sie gdzies zapodzial i teraz sa dwa) pasuje do duzych wanienek !!! w Rybniku i okolicahc do odbioru ... nad wysylka trzeba by pomyslec ...
MamaSprzeda.pl - Stojak na wanienke

Witajcie
Jestem Sierpnióweczką 2014 ale jestem też i szczęśliwą Styczniówką 2013
W związku z tym, że mam wspaniałą córeczkę a teraz mam syncia – mam do sprzedania rzeczy po mojej kochanej księżniczce. Ciuszki i wszelkiego typu dodatki będę wystawiała codziennie po kilka. Mam też ciuszki ciążowe na każdą porę roku oraz dużo literatury dotyczącej wychowania i rozwoju dzieciaczków. Mnóstwo filmówek za małe pieniądze – zachęcam do odwiedzania konta allegro i licytacji. Już wkrótce pojawią się pierwsze chłopięce ciuszki – jako że mój syncio dość szybko przybiera na wadze J Dla osób które zakupią większą ilość ubranek – gratis J zapraszam J

Przedmioty użytkownika lukaszchylarecki - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Zobacz załącznik 643644Zobacz załącznik 643645Zobacz załącznik 643646Zobacz załącznik 643647Zobacz załącznik 643648

reklama
nie wiem na ile bedziecie zainteresowane chustowaniem ale w razie czego sluze rada ... piszcie na priv jak by co :)
tu propozycje zakupowe

nowe chusty w rewelacyjnych cenach polecam
tkana (od siebie polecam zakup od razu tkanej ... w razie chustowego niepowodzenia na uzywane chusty jest wiekszy popyt niz na nowe przede wszystkim dlatego ze zdecydowanie lepiej nosza dzieciaczki i mozna w nich nosic od urodzenia tak dlugo az mamie/tacie starczy sil :) )
MamaSprzeda.pl - Chusta tkana LennyLamb Pistacjowe Lato 4,6m
elastyczna
MamaSprzeda.pl - Chusta elastyczna Pentelka

Do góry