reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

reklama
Jest super ale tez bardzo drogi :)
no niestety drogi dlatego zdecydowalam sie na uzywany, tez sporo kosztuje. planowalismy cos tanszego do 2500 z fotelikiem no ale coz moja milosc sprzed lat powrocila ;) peknela bym z zazdrosci jakbym go u kogos zobaczyla hehe jedyne co mnie przekonalo to ze uzywane schodza jak swieze buleczki wiec mam nadzieje ze go latwo sprzedam i odzyskam czesc pieniazkow ;)

Sorki ale wozek w ogile mi nie podchodzi. Gondola mala kolka na droge asfaltowa najlepiej rowna jak deska. Ja mam jednak inne wymagania i chyba bardziej zwiazane z wygoda niz z wygladem

No ja stwierdzilam ze zaczne znowu wybierac wozek jak pieniadze bede miala w rece zamowie a pozniej juz nie wejde na wozki bo kurcze co siedze na allegro to podoba mi sie cos innego

Claudia mialam tak samo i za kazdym razem wracalam do stokke wiec kupilam szybko zeby juz nie ogladac i nie mieszac sobie w glowie ;) smieje sie ze identyczna sytuacja jak z suknia slubna tez zakochalam sie w jednej pozniej zmienialam zdanie sto razy a i tak finalnie kupilam pierwsza ;)

Kasz fajny nowoczesny wozek a jak do tego wygodny i zreczny to juz w ogole super! Tez bede szukac używanych tych z wyzszych polek zobaczymy jak wyjdzie.

reklama
Miałam wózek trzykołowy i był beznadziejny więc teraz kupię tradycyjny czterokołowy.Tamten oddałam za darmo tak mnie wkurzał.Nie miała zwrotności,ciężko się gdziekolwiek podjeżdzało.Myślałam nie raz że mi w nim koła poodpadają. :eek: Oby tobie kasz ten twój trójkołowy lepiej służył. :-) Nawet już nie pamiętam co to za model był...

Do góry