reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

karciaa ja miałam roana, ale w innej kolorystyce i był nowy, sprawował się super, nigdy nie było z nim żadnych problemów, gdybym go nie sprzedała na pewno trzecie dziecko też bym w nim woziła ;-)

reklama
Karciaa, ja chciałam kupić Roana, ale zdecydowałam się na Bebetto, bo jakoś niezbyt mi wyglądał w wersji spacerowej. Ale z tego co wiem, to kobiety sobie go chwalą i widziałam pełno tych wózków na spacerach.

Sylka dzisiaj byłam na car boocie i właśnie widziałam laske z bbj mini i elegancko jeździła po trawie a miał dwójkę dzieci rok po roku i jedno było normalnie bez gondoli wiem ze są dwie wersje jedna większa z pompowanych kołami i regulowana raczka on sie chyba gt nazywa u nas na grupie dużo mam ma i bardzo sobie chwała go

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mama dzieki serdeczne twoje info jest dla mnie bardzo wazne bo piszesz dokładnie o tym na czym najbardziej mi zalezy. A jak wchodzę na fora dubeltowe to sie motam bo informacje sa bardzo rozne i sprzeczne. Wiadomo każdy lubi co innego i co innego jest wazne. Ale jak jestem zielona w temacie to za duzy natlok informacji strasznie mi myli. A to o czym piszesz jest bardzo dla mnie istotne i jestes osoba która wiele wozkow przerobila i wie co mowi.

karciaaa my przy sredniaku mielismy roana ale sprzedalismy bo nie planowalismy wiecej dzieci ... teraz tez rozglądam się za roanem :-) fakt, jest ciezki i zajmuje duzo miejsca w aucie ale ma duzą gondolę i po śniegu jedzie jak po maśle :-)

Sylka jak ja byłam w ciazy to ten tutejszy wątek bliźniakowi był bardzo aktywny mieliśmy nawet listę i Wogole numery telefonów do siebie Zeby w razie czego powiadomić i wiadomo rożnie sie dzie i rodziły każdy kupował rożne wózki i mozna było podyskutować o rożnych gadżetach o karmieniu teraz to tam ruchu żadnego nie ma a nasza ekipa przeniosła sie na fb i tam mamy grupę i tez dość aktywna bo problemy nadal są a to nie chcą spać albo jeść :)

No wlasnie uśpiony jest ten wątek czasem czytam stare wpisy. Ale tez na innych forach blizniaczych jest mega cicho. Mialam poszukać jakiegos w necie i dupa same nieatualne a kiedyś kwitnace nie wiem czemu...

reklama
Do góry