reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

karciaa ja miałam roana, ale w innej kolorystyce i był nowy, sprawował się super, nigdy nie było z nim żadnych problemów, gdybym go nie sprzedała na pewno trzecie dziecko też bym w nim woziła ;-)

reklama
Karciaa, ja chciałam kupić Roana, ale zdecydowałam się na Bebetto, bo jakoś niezbyt mi wyglądał w wersji spacerowej. Ale z tego co wiem, to kobiety sobie go chwalą i widziałam pełno tych wózków na spacerach.

Sylka dzisiaj byłam na car boocie i właśnie widziałam laske z bbj mini i elegancko jeździła po trawie a miał dwójkę dzieci rok po roku i jedno było normalnie bez gondoli wiem ze są dwie wersje jedna większa z pompowanych kołami i regulowana raczka on sie chyba gt nazywa u nas na grupie dużo mam ma i bardzo sobie chwała go

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mama dzieki serdeczne twoje info jest dla mnie bardzo wazne bo piszesz dokładnie o tym na czym najbardziej mi zalezy. A jak wchodzę na fora dubeltowe to sie motam bo informacje sa bardzo rozne i sprzeczne. Wiadomo każdy lubi co innego i co innego jest wazne. Ale jak jestem zielona w temacie to za duzy natlok informacji strasznie mi myli. A to o czym piszesz jest bardzo dla mnie istotne i jestes osoba która wiele wozkow przerobila i wie co mowi.

karciaaa my przy sredniaku mielismy roana ale sprzedalismy bo nie planowalismy wiecej dzieci ... teraz tez rozglądam się za roanem :-) fakt, jest ciezki i zajmuje duzo miejsca w aucie ale ma duzą gondolę i po śniegu jedzie jak po maśle :-)

Sylka jak ja byłam w ciazy to ten tutejszy wątek bliźniakowi był bardzo aktywny mieliśmy nawet listę i Wogole numery telefonów do siebie Zeby w razie czego powiadomić i wiadomo rożnie sie dzie i rodziły każdy kupował rożne wózki i mozna było podyskutować o rożnych gadżetach o karmieniu teraz to tam ruchu żadnego nie ma a nasza ekipa przeniosła sie na fb i tam mamy grupę i tez dość aktywna bo problemy nadal są a to nie chcą spać albo jeść :)

No wlasnie uśpiony jest ten wątek czasem czytam stare wpisy. Ale tez na innych forach blizniaczych jest mega cicho. Mialam poszukać jakiegos w necie i dupa same nieatualne a kiedyś kwitnace nie wiem czemu...

reklama
Do góry