reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty Swiateczne dla duzych i malych- inspiracje

antonio dostanie pewnie jakies pociagi Tomka , albo taki garaż fajny:tak: a hansublek dostanie coś ze swinką peppą albo dorą:-p a adam hmmm urodziny ma 23 a potem gwiazdka wiec dostanie penie fajny gramofon bo mu sie marzy do sampli:-) a ja chce ksiązki!:-) jak zwykle

reklama
u nas na Mikolaja ...skromnie bo to MIkolaj... wiec dostana slodycze i po nowej elektrycznej szczoteczce do zebow....poznie Al ma urodziny wiec znowu cos , a pod choinke nie mam pojecia co mu kupimy ale Ewula dostanie kucyki ponny i cos tam jeszcze tez nie mam pomyslu ale wspomagam sie katalogiem argosu ..hihihi:-D

dziewcz\yny które kupują zabawki w argosie..
radzę dobrze sprawdzić ceny ze smythem.. bo czasem tam sa tańsze a nawet częśto , niż właśnie w niby najtańszym argosie:sorry2:

Prezenty pod choinke dla corci :-)
zdjecia z netu bo juz zapakowane :tak: H07556_M.jpgC05394_M.jpgH03301_M.jpg

reklama
hej
no to ja polece dla tych mlodszych tego pieska Scout My Puppy Pal – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores

dzisiaj kupiłam tego pieska i wyglada na bardzo fajna zabawke;-). jestem zadowolona z tego zakupu. polecam!!!!!!!!!!!

dzieki agusiek!!!

pozdrawiam

My go mamy i to ulubiona zabawka Ani:-D, powygrywaliśmy tam z ich stronki, czyli Scout mówi Anna:-) i śpiewa o ulubionych rzeczach Ani

reklama
Do góry