reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

reklama
Mama290 co sadzisz o tym wózku http://olx.pl/i2/oferta/wozek-peg-p...ondola-fotelik-CID88-IDanQZN.html#:b3bd582279 wlasnie zgadalam sie z koleżanką chce mi opuścić sporo a mowi ze byla nim zachwycona. Ja dla niemowlakow chce obok siebie ale taki sie przyda na pozniej jak zaczna sie kopac albo do sklepu gdzie sie nie zmieszcze. I podoba mi sie ze można posadzic dzieci na przeciwko. A ty co o nim sadzisz?

A to nie wiem na jaki wózek ja patrzyłam... hmmm... czytam was bo mnie nie było i tak trochę nadrabiam i chyba się pogubiłam która to z dziewczyn trójkołowy pokazywała... Tak czy siak mnie trójkołowy nie pasował. :no:

Sylka stanowczo za długi miałam taki tramwaj napociłem sie tylko juz dla starszych to Wogole wsadzasz dwoje taki h 10-12 kg i ciezko będzie podbijać na chodnikach i ona jest tak na prostej lini ciezko go będzie Wogole podnieść dobrym wyborem jest baby jogger city mini lekki zwrotny i mozna dokupić gondole godny uwagi jest tez mountain buggy ten wazszy

A no widzisz nie ma to jak rada doswiadczonej matki :) zobaczę obejrzę. Ale generalnie i tak obstawiam jeden kolo drugiego. Generalnie musze się wybrac do sklepu bo ja nic na zywo nie widzialam to sobie moge gadac. Mama a Ty co w ogole planujesz bo blizniaki jeszcze wozkowe plus noworodek jaki masz na to plan?

Mam plan i chce wózek odstawić robimy piesze wycieczki ćwiczymy bo chłopaki naprawdę juz nienawidzą wózka :) plan obejmuje smoczki butelki i pieluchy nie wiem czy sie wyrobie ale jak juz dziecko przyjdzie to będzie w chuście na poczatku wózek kupie tez jak będziemy gdzie wszyscy razem wychodzić od maja idą do przedszkola i do tego czasu musza byc bez pieluch i smoczków nie mam jakoś chęci powiem szczerze oni dla mnie są nadal tacy malutcy :)
Sylka moim zdaniem ten wózek starczy ci na czy okres wozkowania wiec raz wydasz pieniądze prowadzi sie dość fajnie jest zwrotny składa si na płasko mozna poszukać używanych gondoli duże budki i dość głębokie siedziska mozna dokupić pałąk

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Miałam wózek trzykołowy i był beznadziejny więc teraz kupię tradycyjny czterokołowy.Tamten oddałam za darmo tak mnie wkurzał.Nie miała zwrotności,ciężko się gdziekolwiek podjeżdzało.Myślałam nie raz że mi w nim koła poodpadają. :eek: Oby tobie kasz ten twój trójkołowy lepiej służył. :-) Nawet już nie pamiętam co to za model był...

Kochana on ma 4kolka ;) czwarte kolko torba zaslonila

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry