reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

Matki które wożą dzieci w fotelikach samochodowych zamiast w gondoli przyczyniają sie do wad kręgosłupa u tych dzieci.Liczba tych wad wzrosła bardzo w ostatnich latach. Byłam na szkoleniu z tego zakresu. Nie róbcie kalek ze swoich dzieci. Do 6 miesiaca niech tam sobie leżą w tej gondoli , chyba że same zaczną siadać szybko.

reklama
Wiecie co z kombinezonem takim 56 jak bym sie wstrzymala bo nie wiemy jaki bedzie listopad a dziexi z tych malenkich ubran wyrastaja w mig a kombinezon to jednak wydatek i moze lepiej zaczekac no i na dzien dzisiwjszy nie wiem czy nasze pociechy beda kruszynkami czy kolosami. Czesto spotyka sie ze dziecko rodzi sie 60 cm wiec w 56 juz nie wejdzie w czasie narodzin

No tak wlasnie mysle bo ze szpitala nie musimy brac w kombinezonie wystarczy ciepolo ubrane i w spiworku a kombinezon mozna kupic jak dzidzia juz bedzie

Ostatnio jak bylam w pl za 5 zl kupilam rozowy kombinezon 56 rozm jak nowka w sklepie z uzywana odzierza. Tagze warto czasem troche poszperac. I w sumie nie wiem czy nosze pod sercem syna czy corke ale coz najwyrzej kogos obdaruje.

Ja kombinezon bym.kupila na 62 jak dzidzia bedzie miala.ciut luzu to nic sie nie stanie a taki mniejszy albo nie wejdzie albo zaraz bedzie maly.
Ale jak cos jest za 5zl to kupuje nie wazny rozmiar;-)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

No właśnie na ciuchaczu będzie można kupić prawie nowki kkmbinezpny za grosze to j zał nie będzie choć ja fotelik łupie ze spiworkiem i chyba z takim malutkim kombinezonem dam sobie siana

reklama
Do góry