reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

Matki które wożą dzieci w fotelikach samochodowych zamiast w gondoli przyczyniają sie do wad kręgosłupa u tych dzieci.Liczba tych wad wzrosła bardzo w ostatnich latach. Byłam na szkoleniu z tego zakresu. Nie róbcie kalek ze swoich dzieci. Do 6 miesiaca niech tam sobie leżą w tej gondoli , chyba że same zaczną siadać szybko.

reklama
Wiecie co z kombinezonem takim 56 jak bym sie wstrzymala bo nie wiemy jaki bedzie listopad a dziexi z tych malenkich ubran wyrastaja w mig a kombinezon to jednak wydatek i moze lepiej zaczekac no i na dzien dzisiwjszy nie wiem czy nasze pociechy beda kruszynkami czy kolosami. Czesto spotyka sie ze dziecko rodzi sie 60 cm wiec w 56 juz nie wejdzie w czasie narodzin

No tak wlasnie mysle bo ze szpitala nie musimy brac w kombinezonie wystarczy ciepolo ubrane i w spiworku a kombinezon mozna kupic jak dzidzia juz bedzie

Ostatnio jak bylam w pl za 5 zl kupilam rozowy kombinezon 56 rozm jak nowka w sklepie z uzywana odzierza. Tagze warto czasem troche poszperac. I w sumie nie wiem czy nosze pod sercem syna czy corke ale coz najwyrzej kogos obdaruje.

Ja kombinezon bym.kupila na 62 jak dzidzia bedzie miala.ciut luzu to nic sie nie stanie a taki mniejszy albo nie wejdzie albo zaraz bedzie maly.
Ale jak cos jest za 5zl to kupuje nie wazny rozmiar;-)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

No właśnie na ciuchaczu będzie można kupić prawie nowki kkmbinezpny za grosze to j zał nie będzie choć ja fotelik łupie ze spiworkiem i chyba z takim malutkim kombinezonem dam sobie siana

reklama
Do góry