reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

Sylka za moich czasów to wątek tętnił życiem ze ciezko było nadrobić czasem :)były tego dobre i złe strony wielka radość a czasem wielkie tragedie niektóre z dzieci ze tak powiem znam wirtualnie od samego poczatku i na bierząco śledzę co i jak u nich

reklama
Tez bylam na forum w ciazy z corka ( nie blizniaczym ;) i wymienilysmy sie telefonami. Jak ktoras zaczynala rodzic byla w kontakcie z chociaz jedna mama i ta mama zdawala relacjie na watku. Oj przezywalo sie praktycznie kazdy porod.

Dziękuję za opinie o wózku.
Może u nas tez tak będzie z tymi tel w sumie jeszcze 4-5 miesięcy. A na pewno pod koniec jak ktoras się nie będzie dłużej odzywać to już będziemy podejrzewaćze mmoże rodzi.
Ja pierwszy raz w życiu jestem na forum przez tak długi czas i juz się tak wciagnelam ze jak nie mogę wejść to już jestem zła ze nie jestem na bieżąco;) i potem nadrabiać kilka dni jest ciężko.

Dziewczyny myslicie ze w tym wozku jest plastikowa gondola? W opisie nic nie ma na ten temat ;( wozek firmy iZZi Go a i czy 12 kg z gondola to duzo waszym zdaniem? Tak patrze ze wozki waza okolo 14 kg

Załączniki

• 1434646140157.jpg
    1434646140157.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
Finkemma wyglada ze ten spod gondoli z jakiegoś plastiku jak wanienka wyglada ale 12 kg z gondola to raczej mało albo tak średnio bo czasem sama ramą wizy 12 ale kształt kół z mutsy :)

dzięki Mama mam już link weszłam na lapka wiec podaje
moj typ czarny haber i czarny turkus z białym spodem .

NOWOŚĆ WÓZEK iZZi Go + FOTELIK COMMI 78 KOLORÓW (5311488621) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

i drugi kolorystyka malachit lub andrait
Riko Nano 3w1 Wózek Wielofunkcyjny + FOTELIK - 24h (5213737508) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. nad kolorystyką też się zastanawiamy.

I tak faktycznie ma plastikową gondole gondola waży 4 kg znalazłam .

No i dalej :D

Pościel wybrana :D 18-cz POŚCIEL dziecięca 120x90 łóżeczka MOSKITIERA (5271328238) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Biało szara z żyrafką idealnie kolorystycznie do naszej sypialni :D
Dokopie jeszcze jeden komplet 2 częściowy na zmianę .
i Łóżeczko z materacem kokos gryka PIĘKNE BIAŁE ŁÓŻECZKA + MATERAC DANPOL G+P+K ! (5085878850) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Białe
Najważniejsze już będzie :D Uwielbiam zakupy dla maluszka mogłabym cały dzień buszować w internecie i przeglądać :D

Ostatnia edycja:
Fajne łóżeczko ja wole jak jest całe z szczebelkami bo jedno mam z całymi bokami i mi Max wali po nocach albo nogami albo głowa :) nie widziałam tego wózka tak na żywo ale przeglądając ebay go widziałam 4 kg to chyba max na gondole ważne zeby była głęboka długa i miał dość duża budkę mi sie np nie podobają te z pałąkami trzeba odpisać zapinać ja wole jak jest łatwo i szybko

reklama
Ja dzisiaj zrobilam nalot na lumpeks kupilam 4 body z krotkim rekawkiem 56 dwa 62 jedne spioszki i jeden sliczny pajacyk wszystkie jak nowe kilka chyba nawet nieuzywane a ze dzisiaj bylo wszystko za 2 zl to zaplacilam 16 zl :-)

Do góry