reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

Ja tez chce cale ze szczebelkami tego w zrstawie z posciela nie kupuje. Takie najzwyklejsze biale bedzie . A o co chodzi z tymi palakami do wozka?
Ogladalan na yt sklada sie fajnie ale na zywo nie widzialam.

reklama
dziewczyny nie wchodzilam na ten temat, a tu tyle informacji :-)

finkenma dzikeuje za te linki :) ja narazie sie za wyprawka nie rozgladalam chcialam po polowkowym jak sie uspokoje czy z dzieckiem ok i jaka plec, bedzie mi latwiej co do kolorow itd

ale te linki na pewno mi sie przydadza :) wozki fajne , lekkie i maja duze gondole szczegolnie izzzi ma az 88 cm to jest duzo tym bardziej, ze przechodzimy z gondolami cala zime i musi byc duza :-) tylko mam pytanie widzialas je na zywo w jakis sklepach obawiam sie troche kupic przez neta i wystraszyc sie ich widokiem na zywo :-D

Kasz ten izzy ma taka raczke , trzeba zamek odpiac u gory i jest . ddmala niestety nie widzialam tego wozka w de ich nie ma :( a jak do pl pojade musi juz byc kupiony bo maz na puste auto wraca wiec zabierze i wozek i lozeczko . widzialam film na yt podoba mi sie i to bardzo i niestety musze sugerowac sie tylko opisem zdjeciami ewentualnie filmem jesli jest :)
A i ja tez czekalam z zakupami az dowiem sie kogo nosze pod sercem :)

20150621_131622.jpgciuszek dla synka :) wprawdzie spodenki są aż ma 68 ale tak mi się spodobały ze musiałam je mieć. Tylko kiedy one będą dobre to nie wiem

Załączniki

• 20150621_131622.jpg
    20150621_131622.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 49
Karcia szybciej niż ci sie wydaje:) dzieciaki rosna piorunem. Ja dzis jade na zakupy ciekawe czy coś mi w oko wpadnie :)

reklama
finkemma wczoraj wysylalam wiadomosci, dzisiaj patrze jej nie ma.... napisze ponownie ja w lipcu ide po miescie poszukac tego wozka izzi go ale podejrzewam, ze on jest dostepny tylko do kupna przez internet, bo w wyszukiwarce mi nie pokazuje w sklepach....
mam pytanie orientujesz sie o wymiar wewnetrzny gondoli, bo raz czytam ze ten wymiar wewnetrzny a on jest dla mnie najwazniejszy to 88 a raz pisze ze to wymiar gondoli a wiadomo ze w srodku jest kilka cm mniej miejsca...
kiedy zamierzasz go zamowic ? kiedy idziesz na badanie i poznasz plec :-) ja dopiero 30

Do góry