reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

karcia sliczne ubranko :-) a dzieci szybko rosao, czasem mozna podwinac rekawek i juz zalozyc :-) ja wczoraj trzymalam na rekach 2 tygodniowego synka siostry mojego meza ----Szymonka( ladne imie tak na marginesie ) byl taki malutki i slodziutki, az mi sie plakac chcialo kiedy zobacze moja kryszynke a taka zla jestem ze nie wiem jak sie zwracac do brzucha a marzy mi sie juz mowic po imieniu :-D bo nawet moj synek mowi do brzucha siostrzyczka lub braciszek czeeeesc :-) tez juz ciekawy:-)

reklama
Ja chcialam Amelka i moj jakos nie oponowal bo byl pewny ze syn bedzie tak mu sie uszylo a jak okazalo sie ze to jednak dziewczynka to on Amelki nie chce wiec jedyne wspolnie podobajace nam sie imie to Zuzia wiec tak zostanie i znowu problem bo moje dziecko chce Amelke i koniec wiec bedzie Zuzanna Amelia :-)

Zeby nie odbiegac od watku wyprane ale jeszcze nie wyprasowane :-)

Załączniki

• 1434959549011.jpg
    1434959549011.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 36
Znam juz plec dlatego robie zakupy :D bedzie synu Alex . Co do wymiarow gondoli wiem tyle co Ty niestety ale nawet jak bedzie 85 cm to chyba nie tak zle na 6-8 miesiecy chyba starczy. Zamawiac bede w przyszly weekend tak zeby na 7 byl juz w pl u tesciowki .

FINKEMMA no ja mysle w sierpniu zamowic, coraz bardziej jestem za tym wozkiem :-) jak juz bedziesz miala go w domku to daj znac , a kolor juz masz wybrany bo bardzo duzy wybor jest...

Mysle o tym habrowo czarnym bialym ten pokazowy inne kolory nie przypadly mi do gustu moze turkus z czarnym bialym a Tobie jaki sie podoba? Claudia fajne ubranka

finkemma to akurat dla synka pasuje, mi podoba sie rowniez i ten turkus i czerwony , ciezko mi bedzie wybrac :-) nawet ten fioletowy ma cos w sobie fioletowo-siwy,,,,musze z mezem przysiasc niech tez sie wypowie, bo ostatnio nie mial czasu i checi jak mu pokazywalam no i wiadomo musze wiedziec czy wybrac bardziej chlopiecy czy dziewczecy hgehe

Natalkuś - kupowałam w tym sklepie dla synka i w sumie polecam - prześcieradła, pościele, baldachim jakość materiałów i wykonanie= ok, nie polecam kocyka polarowego, bo się skusiłam a zaraz cały się spęczkował, jakoś tez nie wyobrażam sobie w użytku tych ochraniaczy modułowych, bo nasz był śliczny tak do pół roku a potem młody o spacyfikował rzucając się we śnie i śpiąc w poprzek np., więc chyba troszkę bym się bała, czy się nie zapląta w te poduchy - chociaż na wygląd to śliczniusie są

kocyki cieńsze polecam bobo-baby i pepco - tanie a niszczą się jakoś i po dwóch latach prawie nadal ok

szukam kocyka minky, ale bez wypełnienienia tak żeby miękko i dokładnie otulało dzieciątko - może akurat ktoś coś??

reklama
Natalkus piekne sa te zestawy ja juz mam po synku i mimo ze mnie kusi kupic nowe to jednak moj mi przegaduje do rozsadku ze to wywalanie kasy w bloto

Do góry