reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

A propo tych odwiedzin to właśnie sobie uświadomiłam że moja wredna wścipski tesciowa napewno do szpitala po porodzie przyleci... Musze tak zapowiedziec nie wprost że uwazam ze takim młodym mamom nie powinno sie przeszkadzac i złapami pchać do maluszka... Ale itak wiem ze zrobi co bedzie chciała a moje zdanie ma w dupie... Eh.... Musze z mezem o tym pogadać...

reklama
Piekne te ciuszki ktore kupujecie. Wnuczka nie przejmuj sie ja tez jeszcze sie wstrzymuje. Chyba po prostu sie boje. Zresztą nawet nie mam koncepcji. Poczekam do polowkowego. W kupowaniu jestem dobra szybko nadrobie zaleglosci :)

U mnie ten problem odpada bo w szpitalu odwiedzajacy nie maja wstepu na oddzial a ja powiedzialam ze poszyta do drzi na korytarz chodzic nie bede. Wracajac do tematu ubranek ja dzisiaj zrobilam maly rekonesans tego co mam w workach , musze jeszcze sie upewnic jaki rozmiar kombinezonu jest u mojej przyjaciolki bo powiem szczerze ze juz plywam w allegro :-)

Dostalam od męża poduche dzis pierwsza wspolna noc :) mąż troche przerazony ze nie wiele miejsca dla niego zostalo. Zobaczymy jak mi sie z nia będzie spalo. Musze oduczyć sie spania na brzuchu bo co i rusz sie na nim budze

Wow podziwiam ja nie umiem spać już na brzuchu na boku lub plecach najczęściej :)) dlatego poduszki narazie nie kupuje

Na plecach nigdy nie umialam a teraz zasypiam na boku a budze na brzuchu :/ a od ktorego tygodnia powinno spać sie tylko na lewym?

Ja staram się już spać na lewym chyba od połowy ciazy w sumie choć pewna Nie jestem ale próbuje się przyzwyczaić do lewego :)

Ja tez staram się powoli przyzwyczajać do spania na lewym boku ale na razie średnio mi to idzie. Przeważnie zasypiam na lewym boku, a potem śpię trochę na wznak, trochę na prawym.

reklama
Do góry