reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy i wyprawka dla Maleństw listopadowych Mam

Ja też planuje zapowiedziec ze nie życzę sobie odwiedzin w szpitalu tylko rodzice i że potem dwa tygodnie po porodzie tez nie żeby móc w spokoju nauczyć się zajmować dzieckiem i żeby spędzić ten czas tylko w trójkę :)

reklama
Ja wczoraj wybrałam sie na car boot i sie skusilam na kilka ciuchów do tego upolowalam 4 bluzki ciążowe :) i obejrzałam sobie wczoraj z bliska wózek w stylu retro z wiklinowa gondola taki na dużych kołach

A dzis "mikolaj"-listonosz przyszedl dla mojego babla i przyniosl mu termoforek mr B, bambusowy otulacz i mini pieluchy ;)

Załączniki

• 1432550611604.jpg
    1432550611604.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 46
Mamba nie przejmuj się nie jesteś sama:) Ale dzisiaj byłam w biedronce były ładne body tylko niestety konkretnie albo dla chłopczyka lub dziewczynki 22zł z groszami za 3 sztuki ale słodkie były...

Ostatnia edycja:
reklama
Ja jakoś z tymi zkupami przełamać sie nie moge nie mam nic oprócz malutkich trampków i ślicznych skarpetek które mój bobasek dostał od przyszłej chrzestnej.... Chyba nie dotarlo do mnie że bede mamą... Albo boje się czegoś ze coś sie nie uda a potem bede patrzec na te ubranka i rozpaczać...

Do góry