reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

Mum to be wlasnie nie wiem dokladnie jaki to model, bo znajoma na przerwie zadzwonila z pracy i zapomnialam zapytac. Dam znac wieczorkiem jak juz wroce. Za to wiem ze jest granatowo czerwony.
Przedwczoraj odebralismy lozeczko i bede katowala meza zeby zlozyl w wekend bo juz bym chciala miec porzadek u malego w pokoju!
Buziaki

reklama
hehe:) każdej podpasuje cos innego, najlepiej potestować. ja na poczatku uzywałam cleanic dzidziuś, potem pampers a teraz z rossmana. dada dla mnie za mokra, a zapach pamperoswych po kilku opakowaniach mi przestał odpowiadać;)
nie ma co sie spinac, nie jest to jakiś towar trudnodostepny, zawsze można kupic inne jakby uczulały:)

jestem w trakcie przygotowywania samodzielnie wykonanej alternatywy dla chusteczek wielorazowych. Zestaw kosztyuje około 250zł. Ja kupiłam pojemnik tupperware , do tego reczniki dla goscia za całe 1 zł z ikei(dobra bawełna ), które daję krawcowej do obszycia i podzielenia na mniejsze chusteczki. Brakuje mi tylko olejka zapachowego. Taki zestaw może być fajny w domu , ale na wyjscie jednorazowe beda wygodniejsze
http://www.cheekywipes.pl/zestaw-cheeky

Ostatnia edycja:
wow martolinka podziwiam ze ci sie chce:-)
ja kupilam pieluchy huggies new born 3 paczki a chusteczki pampers sensitive i huggiesy, termometr zwykly elektoniczny z TT zobaczymy jak to sie sprawdzi...
Emilia a ty jaki proszek/plyn bedziesz uzywala bo ja mam zel fairy non bio bo chyba nie ma tu typowego proszku dla dzieci?

Ostatnia edycja:
a ja na początek kupiłam też pampersa z
i chusteczki z nivei w rossmanie była promocja 4 za 19,90 :-)
Ziewaczka pochwal sie śpiworkiem :tak: ja ostatnio upolowałam w lumpeksie śliczny śpiworek za 6 zł jutro zrobię zdjęcie to Wam pokaże :-)

Andzik no wlasnie w weekend mialam sie wybrac na zakupy i poszukac czegos bo w koncu jestesmy rozpakowani i moge juz ubranka szykowac. Nie ma nic typowego dla dzidziusi? Mi sie wydawalo, ze widzialam jakis plyn z maluchen na opakowaniu, ale za chiny nie pamietam nazwy.
A wozek juz masz?
Ja wlasnie dzisiaj bylam ogladac z mezem Jedo Fyn, to chyba ten model o ktorym mowila mum to be. Naprawde mi sie podoba, ma spore, bardzo fajnie skretne kola i super kolorki. Sama nie wiem, jeszcze sie musze zastanowic.

Emilia to z dzidziusiem to wydaje mi sie ze plyn do plukania comfort a poza tym nic nie widzialam. Ale w tych starter pakach od poloznej byly probki fairy ze polecaja dla niemowlat wiec kupilam. Ja juz wozek mam zakupiony w polsce teraz tylko czekam az zakonczymy remont gory i zamawiam kuriera bo narazie nie mam gdzie trzymac a szkoda zeby sie zabrudzil w tym kurzu. A ty sie zdecydowalas juz na ten wozeczek?

Andzik na tym wozkiem nadal sie zastanawiam, jeszcze troszke przeszperam net i jutro postanowie. No wlasnie to fairy bylo w tych probkach, moze faktycznie to najlepszy wybor. x

hehe moze nie najlepszy ale zdaje sie ze jedyny ja w razie czego zamowie bialego jelenia w polskim sklepie i juz bo ten ma straszny zapach jak dla mnie i nie wiem czy go zniose zobaczymy po praniu:confused:

reklama
Kobitki ja mam pytanie do tych co miały/mają X-landera XA. Czy te kółka które są skrętne po zablokowaniu są całkiem sztywne czy się delikatnie ruszają? Bo już sama nie wiem czy ten mój jest taki rozklekotany czy tak ma być...

Do góry