reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

Ja kupiłam pieluszki huggies newborn dwa małe opakowania po 24 sztuki (bo maja wycięcie na pępuszek) a chusteczki pampers premium care.

reklama
kiki20 ja też mam problem z termometrem. Kupiłam ostatnio taki zwykły elektroniczny (ok.20 zł) ale ile razy zmierzysz nim temperaturę tyle masz innych wyników. Tak myślałam, żeby powiedzieć dziadkom, iż jak przyjdą zobaczyć wnuka mogą mu przynieść na prezent porządny termometr.

Emilia S
Ostatnio sprzedawca zachęcał nas do kupna Jedo Fyn. Narazie nie kupujemy, ale rozważamy. Byliśmy na spacerze i akurat mnóstwo mam spacerowało z dziećmi w tych wózkach,czyli cieszą się popularnością. Mi też się spodobały, mają ładny wygląd i dużą gondolę. A to jest ważne dla Dzidziusia. Poza tym Jedo ma dobrą amortyzację. No i chyba Fyn ma przednie koła obrotowe, które można blokować, a Jedo Neiva ma 4 koła zwykłe pompowane.
Ogólnie czytałam opinie,że wózki są jedne z lepszych.

termometr nie mamy narazie żadnego, oprócz do kąpieli. Pewnie zdecydujemy się na elektroniczny, bo dotykowy jest bardzo drogi.

pieluszki narazie mamy małe opakowanie huggisów newborn. Planuję kupić pampers premium care. Chusteczki napewno Nivea na początek.

proszek lovela biały i do kolorów. I pytanie do Was - czy wraz z proszkiem używacie płynu do płukania?:unsure:

Mum to be, nawet nie wiesz jak sie ciesze, ze ta firma ma dobre opinie :) znajoma ma do sprzedania prawie nowke bo uzywala tylko 3 miesiace po czym pojechala do POlski a tam czekal na nia drugi od tesciow! Ide dzisiaj ogladac. Wrzuce fotki jak kupie :)

reklama
Do góry