reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

A ja zamówiłam wczoraj przez internet domowe ktg i mam nadzieję że jest tak dobre jakie opinie krążą po necie. Jeżeli wszystko będzie dobrze i paczka dojdzie priorytetem to we wtorek będę sobie słuchała serduszka swojego maluszka kiedy tylko będę chciała :-D:-D:-D

reklama
Syneczki, musze Cie rozczarowac, bo we wtorek raczej sobie jeszcze nie posluchasz serduszka dziecka, bo detektory tetna dzialaja dopiero od 12 tygodnia ;-) ale za kilka tygodni na pewno sie przyda :-D
Tez mam, w poprzedniej ciazy slyszalam moje flaki, pozniej zapomnialam go przetestowac, a teraz to chyba przykleje do brzucha :eek:

mycha 150zł
agacina no właśnie nie koniecznie, w piątek byłam w przychodni rejestrowałam chłopców na wizytę kontrolną do okulisty i trafiłam na akcje mama bez stresu i tam właśnie przetestowałam urządzenie. Tak generalnie słychać koło 12 tygodnia ale są wyjątki, ja jestem szczupła i od zawsze miałam stosunkowo cienką skórę, gdyby nie to że działał i ze usłyszałam te cudne pukanie nie uwierzyła bym :-D a więc jestem dobrej myśli że i mój sprzęt nie będzie felerny a jeżeli tak to będę odsyłała.

ja zastanawiałam sie nad tym sprzetem w poprzedniej ciazy i zrezygnowałam. Jezeli dziecko inaczej sie ułozy , zle przyłozymy sprzet , cos nie zadziała to wtedy watpie , zebedziemy takie bez stresu.. wiecej moze to nas nerwow kosztowac niz nam sie wydaje...

Też przyszła mi podobna myśl, ale doszłam do wniosku iż nawet jeżeli chwilowo nie będę mogła usłyszeć serduszka to założenie mojej jest takie aby brać z lekkim przymrużeniem oka. Pani położna w zabiegowym dokładnie tak samo powiedziała, że może się pleckami ustawić albo główką. Najważniejsze to zapamiętać układ przy ostatnim usg a jeżeli i tak się nie znajdzie to ze spokojem szukać w innych miejscach. Jeżeli coś mnie zaniepokoi gabinet zabiegowy dla ciężarnych w mojej przychodni stoi otworem o każdej porze dnia. Zawsze mogę przyjść i rozwiać swoje wątpliwości.

Syneczki ciekawa jestem wrażeń, dasz linka do tego urządzonka. Popatrzyłabym :)
justynaj W h&m mają najwygodniejsze - stamtąd najbardziej lubię. Ja też już chodze w ciążowych, najpierw zaczęłam bo po prostu było mi wygodniej po domku niż w dżinsach a teraz nie zapnę się w żadne inne

reklama
Do góry