reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

Ewa- my mamy Jedo freeline, niebieską i nie mogę powiedzieć ani jednego złego słowa na temat tego wózka, gondola jest super, bo jest większa niż standardowe np. w x-landerze, koła duże, pompowane, łatwo się prowadzi także myśle, że jeśli się zdecydujesz to będziesz zadowolona :tak: i jak dla mnie ogromnym plusem jest to ,że można dokupić adaptery do tego wózka i wpiąc fotelik maxi cosi. Poruszając temat fotelików taki za 100zł ok, ale tylko do wózka, ja bym w życiu nie wpięła go do samochodu, niczego co nie ma 4 albo 5 gwiazdek w testach zderzeniowych. Może jest to trochę większy wydatek ,ale bezpieczeństwo malucha jest najważniejsze, a po drogach jeździ sporo wariatów. Wolałabym zaoszczędzić na różnych bajerach, a mieć dobry fotelik.
Kołyskę mieliśmy dokładnie taką KOŁYSKA + MATERAC kokos pianka gryka KOMPLET (1778349108) - Aukcje internetowe Allegro jak na 4 zdjęciu z tym sercem. Nina spała w niej super, a z kołysania tak na prawdę nie korzystaliśmy , do łożeczka przenieśliśmy ja jak miala 5 miesięcy i zaczęła bardziej się ruszać :-D

reklama
Kurcze Wy juz o wszystkim myslicie... A ja sie boje. Poza tym to moj pierwszy w zyciu Skarb i nie wiem jak sie zabrac. Niby siostra ma dwójke którymi sie regularnie zajmuje, ale to nie to samo... Chyba jak niektóre z Was dopiero bede działała z zakupami ok 20 tygodnia. A tymczasem zajme sie weselem i poszukiwaniem innego mieszkania do wynajecia.

augustynka mamy duuużo czasu i po 30-tym byś zdążyła:tak: a siostry dzieci to faktycznie nie to samo - Twoje zawsze będzie najcudniejsze, najbardziej wypieszczone!! :-D

Nic się nie bój! Ja mam najcudniejsze dziecko na świecie i najbardziej wypieszczone - jakoś sobie z tym radzimy hahaha

Nic się nie bój! Ja mam najcudniejsze dziecko na świecie i najbardziej wypieszczone - jakoś sobie z tym radzimy hahaha
A synek nie wchodzi wam jeszcze na głowe?? Bo moja Nikola jedynaczka (jeszcze) już włazi i to mnie przeraża.
Mam pytanko odnośnie wózka czy któraś miała Coneco V3?? Jaki on jest?? Przy Nikoli Miałam Tako Jumper i był super tylko strasznie cięzki

paulusia ja mam tego swojego emjota treeco który jest niemal identyczny jak coneco i jeżeli nie przeszkadza Ci fakt że spaceróki nie rozłożysz na płasko tylko np śpiące dziecko będzie jechało w pozycji siedzącej tyle że pochylonej w tył to spokojnie możesz się nad tym wózkiem zastanowić. Jeżeli jesteś podobnego zdania jak ja, ze plecki malucha powinny być proste w czasie snu to polecam nasz wózeczek. W każdym razie to wg. mnie jedyny mankament coneco cała reszta reszta jest świetna.

paulusia kuzynka miała i tak jak syneczki pisze - narzekała na spacerówkę, ja też uważam, że powinna się rozkładać na płasko. Kusił mnie Tako wcześniej, ale teraz myślę nad wózkiem syneczki ;-)
a co do małego to nie narzekam. Ma te jakieś napadowe przejawy buntu, ale zwykle sam widzi, że zachowania bez sensu do niczego nie prowadzą więc rezygnuje z takich prób egzekwowania tego co chce :-) Całymi dniami jestem z nim sama, więc muszę rządzić żelazną ręką :-p
Myślę że Nikola nie ma jeszcze syndromu jedynaczki, na to duuużo za wcześnie, po prostu spryciula wyłapała słabsze punkty i korzysta. Dzieci potrafią sobie radzić w świecie :-)

Syneczki2 i jadoooodka dzięki za info jak spacerówka może sie nie rozkładać na płasko i to w wózku wielofunkcyjnym:szok::szok::szok: Ktoś dał ciała i to bardzo, no nic szukam dalej chociaż twój syneczki jest bardzo fajny a ciężki jest????

reklama
Do góry