Ewa- my mamy Jedo freeline, niebieską i nie mogę powiedzieć ani jednego złego słowa na temat tego wózka, gondola jest super, bo jest większa niż standardowe np. w x-landerze, koła duże, pompowane, łatwo się prowadzi także myśle, że jeśli się zdecydujesz to będziesz zadowolona i jak dla mnie ogromnym plusem jest to ,że można dokupić adaptery do tego wózka i wpiąc fotelik maxi cosi. Poruszając temat fotelików taki za 100zł ok, ale tylko do wózka, ja bym w życiu nie wpięła go do samochodu, niczego co nie ma 4 albo 5 gwiazdek w testach zderzeniowych. Może jest to trochę większy wydatek ,ale bezpieczeństwo malucha jest najważniejsze, a po drogach jeździ sporo wariatów. Wolałabym zaoszczędzić na różnych bajerach, a mieć dobry fotelik.
Kołyskę mieliśmy dokładnie taką KOŁYSKA + MATERAC kokos pianka gryka KOMPLET (1778349108) - Aukcje internetowe Allegro jak na 4 zdjęciu z tym sercem. Nina spała w niej super, a z kołysania tak na prawdę nie korzystaliśmy , do łożeczka przenieśliśmy ja jak miala 5 miesięcy i zaczęła bardziej się ruszać
Kołyskę mieliśmy dokładnie taką KOŁYSKA + MATERAC kokos pianka gryka KOMPLET (1778349108) - Aukcje internetowe Allegro jak na 4 zdjęciu z tym sercem. Nina spała w niej super, a z kołysania tak na prawdę nie korzystaliśmy , do łożeczka przenieśliśmy ja jak miala 5 miesięcy i zaczęła bardziej się ruszać