CobraOna
Fanka BB :)
andzik1984- Piękny ten przewijak i myślę, że bardzo praktyczny. Szkoda że nie mam miejsca na takie bajery
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też nie mam za dużo miejsca w domu. Moją pierwszą Marysię przewijałam i nadal przewijam na pralce!. Na , której wierzchu mam położoną nakładkę (odpowiednio 'umocowaną'). Takie rozwiązanie jest super użyteczne dla mniejszych mieszkań, do tego brudne pieluchy śmierdzą w zamkniętej łazience Stojący przewijak posłuży bardzo krótko, wanienka w takich przewijakach też zwykle jest mniejsza niż standardowa i posłuży krócej.andzik1984- Piękny ten przewijak i myślę, że bardzo praktyczny. Szkoda że nie mam miejsca na takie bajery
Heh, moja Marysia też już z pralki wystajeNefretete u nas ten przewijak stojący z ikei stoi cały czas;-)kładziemy na nim wieczorem małego po kapaniu i smarujemy emolium , troszke relaksujaco masujemy;-)Co prawda mieści się na nim jedynie do pupy , ale nie chowaliśmy go żeby zaraz wyciągnąć;-)
Kivinko ja kupiłam takie fizelinowe majtki w największym rozmiarze i nie mogłam ich potem naciągnąć na pupę. Były twarde , sztywne i nierozciągliwe. Koleżanka użyczyła mi tych z siateczki , które oddychają i fajnie się rozciągają;-)