reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

Co do fotelika używanego to ja mam właśnie używany ale tylko dla tego że był w zestawie z wózkiem i po dokładnych oględzinach jest ok. Wiadomo że można się naciąć jak ze wszystkim. Co do smoczka to Nikola miała ich mnóstwo bo mamusia wydziwiała a dopiero zwykły Nuk ja zadowolił, więc to zależy od dziecka a nie od nas hehehe. Butelek używałam LOVI i były super.
A co do ubranek dorosłych to ja mam na 56 pierwsze ale tylko 2 zestawy na jakieś wyjścia

reklama
Magda
z tym sikaniem i kupą na przewijaku to masz rację:-D Mateusz potrafił się zsiusiać podczas przewijania a raz strzelił we mnie kupą:-D
ja akurat nie mam takiej komody pod przewijak to mam taki na łóżeczko i byłam zadowolona

Dziewczyny chyba jednak kupie nowy fotelik , chociaz z 2 strony qrcze jakos nie chce mis ie wierzyc zeby akurat miec takiego pecha i trafic na fotelik powypadkowy ... qrcze juz sam nie wiem .

Co do butelek tylko i wyłącznie Avent , idc za modą kupiłam Marcychowi Tomme Tippe antykolkowe , tragedia nie dosc ze plastik jest beznadziejny , to wiecznie ta zakretka od wkldu antykolkowego wypadała , mam tez otulcz do butelek Tomme tippe w srodku byl powlekany taka srebrna tkanina wszytsko sie wytarło . Tomme Tippe stnowczo nieeeeeeeeeeeeeee !!!!!

Co do smoczków uspokajajacych to zalezy chyba od dziecka moje wszystkie 3 chlopaki uzywali moze z 3 tyg . Najlepiej sprawdziły sie MAM nie wiem czy sa w Polsce :eek:

Przewijak jestem na tak :tak:, mam z Ikei z tej samej serii co łozeczko z poleczkami na bambetle rozne .
Radze ejszcze kupic do przewijaka jednorazowe podklady do przewijania moj Marcych potrafil tez czasami tak strzelic kupa ze musialabym ta tknine z przewijaka prac co dzien :-D

No i nie dałam rady dotrzymac słowa ....jestem maniaczka zakupowa kupiłam taki oto niebieski kocyk :-D
503540722_o.jpg

Ostatnia edycja:
Julianna, nie wiem czy dobrze to tam wyczytałam, ale te pojemniczki zastępują butelki? Tzn, że w sumie a akcesoriów karmiących" nic już nie musisz dokupić?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ten zestaw do porodu wydaje mi sie super i nie jest wcale taki drogi.
Co do odciągaczy to też chciałam sobie już kupić ale na razie dam sobie chyba spokój bo tak naprawdę nie wiem czy będę dzidzie karmiła piersią czy będę miała wartościowy pokarm więc wstrzymuje się z odciągaczem do porodu :)

reklama
Do góry