kasiagaw
Fanka BB :)
Gochson odnośnie staników to ja prowadzę sklep z bielizną, więc nie mam z tych jakiś trudności. Jednak muszę Ci powiedzieć, że są wprawdzie staniki dla kobiet ciężarnych, ale jak dla mnie, to niczym się one nie różnią od tych normalnych. Ja obecnie nosze takie zwykłe staniki-tylko wzięłam sobie większy rozmiar. Szkoda mi kasy na staniki za 50 zł, skoro za chwilę będę musiała je wymieniać na inne. Osobiście jedyne co to mogę Wam polecić marki, jakie sama noszę lub nosiłam przed ciążą i na które klientki u mnie nigdy nie narzekały.
A więc ze staników tanich marek polecam firmę: Luise, Linaise, Weiyesi, DeSu.
Jeśli chodzi o staniki droższych marek(takie za około 45-60 zł za stanik) to polecam: Kinga, Lupoline, Gaia, Mat, i Nipplex. Osobiście z tych tanich marek nosiłam wszystkie i są naprawdę świetne. Kosztują gdzieś około 15 zł-tak przynajmniej jest u mnie w sklepie. Natomiast jeśli chodzi o te droższe marki, to jak najbardziej polecam Kingę i Nipplex. Staniki i figi mam z tych firm od 2 lat i wyglądają jak nowe. Żadnych nitek powyciąganych, zmechaceń. Biel pozostała bielą, a czerń czernia. Są naprawdę świetne.
A i jeszcze jedno-gdyby któraś miała jakieś wątpliwości, to bardzo proszę nie nosić zwykłych rajstop. Z firmy Gatta i Fiore wyszły już modele specjalne dla cięzarnych. Z Gatty jest to model Donna, a z Fiore Mamma
Mam nadzieję, że choć trochę pomogłam
Pozdrawiam:*
A więc ze staników tanich marek polecam firmę: Luise, Linaise, Weiyesi, DeSu.
Jeśli chodzi o staniki droższych marek(takie za około 45-60 zł za stanik) to polecam: Kinga, Lupoline, Gaia, Mat, i Nipplex. Osobiście z tych tanich marek nosiłam wszystkie i są naprawdę świetne. Kosztują gdzieś około 15 zł-tak przynajmniej jest u mnie w sklepie. Natomiast jeśli chodzi o te droższe marki, to jak najbardziej polecam Kingę i Nipplex. Staniki i figi mam z tych firm od 2 lat i wyglądają jak nowe. Żadnych nitek powyciąganych, zmechaceń. Biel pozostała bielą, a czerń czernia. Są naprawdę świetne.
A i jeszcze jedno-gdyby któraś miała jakieś wątpliwości, to bardzo proszę nie nosić zwykłych rajstop. Z firmy Gatta i Fiore wyszły już modele specjalne dla cięzarnych. Z Gatty jest to model Donna, a z Fiore Mamma
Mam nadzieję, że choć trochę pomogłam
Pozdrawiam:*