reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

uff no to się cieszę że nie tylko ja niewiele jeszcze kupiłam. Wózek już chyba wybraliśmy ale że mamy mało miejsca w mieszkaniu to poczekamy jeszcze z kupnem:) Zamiast łóżeczka będzie kołyska na początek bo mniejsza...

reklama
IMG_0498.jpgIMG_0499.jpgwyprawka dla mojej małej corci:) wczoraj kupiona, jak dla mnie spiochy sa boskie

ziewaczka- ładnie poszlałaś :) ciuszki słodkie
julianna - ja właśnie tez zamierzam zainwestować w bodziaki, bo słyszałam, że kaftaninki są nieporęczne i się podciągają/.

ziewaczka super ubranka i takie piekne kolorki!!!:)) ja tez kupuje spiochy z rozpinaniem w kroku :) nie ma problemu z przebieraniem :-)

Ziewaczka kochane te ciuszki:)
Ja się wam pochwalę, że w sumie kupiłam z ciuszków tylko tyle co do szpitala dla małej. Dostałam od znajomych, ich znajomych i znajomych znajomych znajomych tyle ciuszków w przedziale wiekowym 0-3, że nie muszę się tym już w ogóle martwić :)

kaftaniki to nieporozumienie.Założyłam młodemu raz i nigdy więcej. Dla mnie najwygodniejsze były body i półśpiochy , na to bluzeczka. Te półśpiochy można jednym ruchem reki ściagnać i założyć znowu. Mają szeroką , nieuciskającą gumę. Można było oszaleć zapinając w srodku nocy po raz piąty zatrzaski ;-)

reklama
Do góry