reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

reklama
paulusia super lozeczko :-D mnie dzisiaj moj tato poraz kolejny zaskoczyl ! dal mi rabat na okulary i dostalam kojec do spania !!! , przy okazaji moich malych zakupow w smyku (bezowa bluzeczka i bialy spioszek z mieciutkiego misia):

DSCN0361.jpg

hej, wśród moich ciuszków dla małej faktycznie przeważają róże, ale dużo uniseksów dostanę od kolezanki więc będzie bardziej kolorowo:)
paulusia - widziałam to łóżeczko, słodkie, ale ja bym chyba wybrała jakieś z możliwością rozsunięcia jak dziecko podrośnie, nie będziesz musiała kupować nowego. Wiem że w Ikei są takie, może Cię coś zainteresuje
reniuszek - słodkie te pajacyki welurowe, ja nie mogę wytrzymać jak takie widzę, normalnie mam ochotę sam taki pajacyk już na rękach nosić i lulać:-D
gagnes- super kolekcja!!! Daj znać koniecznie gdzie kupiłaś body z orzełkiem, córci kupię bo przecież to rocznik 2012:-)

Witajcie - wspaniałe zakupy juz macie dziewczyny :-)
Ja na razie moge sledzic promocje w necie( jestem w szpitalu) więc z niecierpliwościa czekam az będe mogła ruszyć w"póły" i samemu cos upolować :-).
Ale polecam sprawdzić nastepujące promocje na ubranka ( wysłałam kolezanki na zwiad):
Lidl - kombinezon w dwóch kolorach : granat i rózowy, podobno milutki i cieplutki za ok 35 PLN.
W tym samym sklepie - 2-pak body bodajże za 19,99 PLN/ komplet spioszki + kaftanik za ok 30 PLN
W Real-u sa body z ok 6 PLN I pajacyki za 9 PLN.
Na Allegro promocja firmy Deltim - nowy wózek Cat ( gondola + spacerówka) chodza po 500 PLN. Czytałam sporo w necie o nich i mają b. dobre opinie. Sama sie zastanawiam nad zakupem ale najpierw musze obejrzec wózek i pojeździć nim troszkę :-). Perspektywa podwyżki VAT mobilizuje:-)
Powodzenia w zakupach i owocnych łowów!

Palusia-lozeczko wymiata!
Reniuszek-sliczne i wygladaja na mieciutkie te misiaki :-)
G_agnes-swietne ciuszki no i orzelek to moj faworyt, dzis dostalam podobnego bodziaka od kolezanki z chicago, u nas to totalny rarytas wiec sie bardzo ciesze, na moim bodziaku jest oprocz orzelka napis: "kibicuje razem z tata" super fajne!

A ja dzis znow poszalalam, kupilam dwa komplety i 4 body z dlugim rekawem:

reklama
Do góry