reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

reklama
andzik- tak używanego szukamy, bo sądze ,że na 100% będziemy go używać tak pół roku, a po zimie pewnie Nina będzie już sama biegać więc szkoda kasy ,bo pojedyńczy mamy (jedo fyn 4ds) i nie mam do niego zastrzeżeń, sprawdził się w 100%.
darucha- ja patrzę sobie na http://www.ebay.co.uk/ i mamy plan, że tam kupi nam go przyjaciel G który mieszka i później jak do niego dojdzie to wyśle nam do pl, bo nie spotkałam się z tym, żeby ktoś chciał bezpośrednio wysłać do pl, a ceny są różne. My jestesmy jednak na 100% za jane powertwin (wygrała sporo niższa waga i lekkość prowadzenia, minusem jak dla mnie jest tylko to ,że nie ma opcji siedzenia do siebie, no i typowej gondoli tylko te miękkie można położyć na płasko rozłożoną spacerówkę, ale podobno tak jest super) i myslę,że właśnie tak z 300zł oszczędzimy, a sporo jest ogłoszeń wózeczków w super stanie, sprzedawanych po pół roku użytkowania

Ostatnia edycja:
reniuszek - super tunika
Julianna - też się zastanawiałam nad taką poduchą, musi być superwygodna; a co do tych obcych ogłoszeń, to myślę, że można je usuwać, bo się chaos robi...

Paulusia spodenki bardzo ładne! :) Ja kupiłam jakiś czas temu od tego sprzedawcy (i chyba zarazem producenta) jeansy ciążowe rurki i jestem bardzo zadowolona z jakości materiąlu i wykonania, więc jeśli to ten sam producent, to myślę, że można mu zaufać :)
Julianna ja na razie dostalam od B. taką poduchę na całą długość łóżka, bez zawijasów ;) Sprawdza się do spania idealnie :) A co do obcych postów, to myślę, że spokojnie można je usuwać :)

Ostatnia edycja:
paulusiu spodnie świetne a w szczególności podobają mi się te czarne:-) choć przyznam szczerze że przy mojej figurze nie założyła bym nigdy zwężanych nogawek:no: a co do obcych postów to też jestem za ich kasowaniem:tak:

Paulusia spodnie super tez je obserwuje bo ten sam sprzedajacy wystawia je na ebay i fajne jeansy ma tylko ja sie wacham bo wg rozmiarow ktore podal to beda na mie o 10 cm za dlugie a jak obetne to kicha po fasonie:confused:

Julianna poducha super chyba tez se taka zazyccze:tak:

reklama
Do góry