reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

i tuniczka doszła - jest cieplutka - nie za gruba, wzielam rozm. S sugerując się tym co było kiedyś i jest "na styk" :crazy: wrzuce pozniej zdjecie jak to wyglada na ludziu :)

reklama
Są troszę grubsze niż takie zwykłe, ale ciepłymi bym ich nie zawała...na mrozy to raczej nie, chyba że z rajstopami... Coś między getrami a cienkim dresem :sorry:

Sluchajcie wpadlam do sklepow z ciuszkami i patrze na te "meskie odzienie" i jakies takie albo szare albo bure, dla dziewczynek sie przyjemniej kupuje :-) No ale zakupilam conieco :tak::-D 5 sztuk body NIKE za 7 dolarow na przecenie, 2 z myszka miki+sliniaczek za 4,5 dolara, wszystkie w rozmiarze 62, na lato sie przyda. Poza tym 2 body z dlugim rekawem, jedno malutkie na new born-a (czyli 56 cm) a jedno na 3 miesiace (62 cm). I jeszcze 3 pary spodenek tez wszystkie na 3 miesiace, ale dwa z nich wygladaja na malutkie. Poza tym zaraz jeszcze raz przebiore ciuszki po corce, na pewno cos tam znajde co sie bedzie nadawalo :-)

izu pokaz zdjecia, z tego co piszesz to same sliczne rzeczy :)) no i od razu zdecydowanie - podziwiam :) ja tez mam troche juz ubranek na mego chlopca :)

Izka
fajne ciuszki:-)

ja nie mam dziewczynki ale jestem pewna że zakupy dla dziewczynek są przyjemniejsze i u nas na pewno łatwiejsze, ja mieszkam na zadupiu, nie mamy nawet połowy sklepów o których piszecie, raczej te niemarkowe i wchodząc do sklepu jest np 2 pary butów dla chłopca i 15 dla dziewczynki!!! normalnie porażka na całego!!!

reklama
iza - ale cuda! sliczności!Zaraz sie do Ciebie teleportuję :-)Ja obiecałam mojemu Emkowi, że z zakupami wstrzymam się do 20 tyg a potem to już czyste szaleństwo :) a to niby ja byłam tak przesądna....

Do góry