reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

Ale VAT idzie w górę "tylko" na ubranka i buty, nie na akcesoria dla dzieci, wiec wózki i te sprawy nie powinny drożeć, a juz na pewno nie od VATu...
Julianna- wiesz przecież jak to u nas jest;na mleko 2% vat spadł, a cena poszła w górę, więc podejrzewam, że jak nadarzyła się okazja z rzeczami dla dzieci będzie tak samo- niestety, osobiście zamierzam w grudniu zaspokoić większość potrzeb mojego maluszka:tak:

reklama
Paulusia super kurteczka:tak:

ja kupiłam płaszczyk na Allegro,coś w style tego jaki pokazywała mama mia. Płaszczyk ma pasek w talii, można go jednak sciągnąć i modlę się teraz, żebym w pasie weszła. Tzn teraz na pewno się zmieszczę, ale czy do kwietnia w nim dochodzę to nie wiem.
Aha! Kupiła sobie takie rurki ciążowe, cena jest niziutka w porównaniu z tymi np. z h&m lub C&A, dziś je pierwszy raz założyłam i już na szwach w kroku puściły, a guma na brzuchu to nie guma tylko jakiś elastyczny materiał, który się ześlizguje i spodnie spadają.Nie polecam:no: To link do tych spodni
EXTRA RURKI CIĄŻOWE NAJTANIEJ r.46 WYSYŁKA 0zł (1940239383) - Aukcje internetowe Allegro

g_agnes posiadam podstawową lustrzankę NIKON za 2000 pln kupioną 2-3 lata temu. Sprawuje się świetnie i zdjęcia są naprawdę pięknie; wcześniej korzystałam z cyfrówki i różnica jest na prawdę spora.

mamamia mi ta sama kurtka wpadła w oko ale mój mąż wybija mi z głowy kupowanie czegokolwiek przez internet:-( gagnes aparat świetny ale cena odstraszająca...ja mam zwykłą cyfrówkę;-)

mama_mia fajniusi ten płaszczyk tez go oglądałam, ale jestem strasznie niska i takie dłuższe płaszczyki mi nie pasują:-(
stokrotta szkoda że zakup spodni okazał się kiepski
zeberka co nacieliście się? czy tak po prostu nie lubi??

reklama
Martolinka Nie będę reklamowała spodni. Teściowa umie trochę szyć, więc przeszyje mi jeszcze raz, a w ten materiał na brzuchu wciągnę gumę.

Do góry