reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

magda85-gdańsk mura wazy około 16 kg, xlander 14,5 czy ja wiem czy to taka różnica ? :blink:

Co do Xlandera to totalnie dyskwalifikuje go to że spacerówka moze byc ustawiona tylko w kierunku jazdy .

Reniuszek mysle ze spokojnie wózek uda sie "wychaczyć" na allegro w rozsądnej cenie :)

reklama
wiesz co kawa opiekowałam sie kiedys dziewczynka, która jeździła właśnie mura i powiem ci, że nigdy nie skorzystałam z tej przekładanej raczki, a w x-landerze jakos sie do tego przyzwyczaiłam:)
pozatym x-lander ten którego ja uzywałam czyli 09 miał nprmalnie rozkładana spacerówke, a nie kubełkowa, co wydaje mi sie wygodniejsze dla malucha:)

Magda85 ale mura nie ma przekąłdanej raczki :confused: moze Ty o innym wózku piszesz . Xlandery mi sie osobiscie bardzo wizualnie podobaja no ale tak jak mówie brak mozliwosci ustawienia siedziska tylem do kierunku jazdy jest dla mnie nie do przyjecia , wiesz ja moze poprostu przewrazliwona jestem bo moje srednie dziecie "zapchalo" sie chrupkami ze omalo sie nie udusil a ja nic nie widzialam bo mialam wózek bez mozliwosci przestawienia siedziska a ze bylo glosno w sklepie to nic nie słyszałam ... dopiero jakas babka mnie zaczepila ze mi sie dziecko dusi :szok: .

dziewczyny, a ja chyba zwariowałam już :szok::-D właśnie wróciłam do domu z pewnym zakupem. A jest nim właśnie wózek!!!! Ja chyba mam juz niezbyt z tą głową, żeby w 4 miesiącu kupować wózek :-D ALE nadarzyła się okazja bo znajoma robiła porządki na strychu i wyciągnęła z niego 3 wózki: 1 wielofunkcyjny i 2 spacerówki. Chciała się tego pozbyć bo tylko miejsce zajmowało. Dała znać,że coś takiego ma do sprzedania więc poszłam obejrzeć. No i kupiłam niezniszczony wózek, oczywiście do odświeżenia, wielofunkcyjny za 100zł :szok: Stwierdziłam, że za takie pieniądze, jak ma mi nawet posłużyć tylko przez pół roku, to i tak warto. Wiadomo używany i nie jest może jakiś nowoczesny i modny, ale chyba będzie ok. Jutro go wyczyszczę, wypicuje, obejrzę dokładnie w świetle dziennym i mam nadzieję, że się nie rozmyślę :szok::-D

poranna mura ma przekladana raczke . Co do siedziska w spacerowce - przemawia do mnie to, ze jest glebsze niz w x-landerze i chroni malutkie dziecko po bokach . rozmawialam dzisiaj z kobieta , ktora ma x-landera - mowila, ze super spacerowka sprawdza sie , ale przy dzieciakach troche wiekszych niz 9 miesiecy, ze wzgledu na obszerne siedzisko .
no ale to wszystko do ogarniecia :) zaatakuje jakas hurtownie z wozkami i poogladam na zywo - zdecyduje sie na jakas marke model i bede inwigilowac allegro :-D

ewela gratuluje zakupu ! lepiej wczesniej magazynowac jak jest okazja niz pozniej na raz : ) wliczajac w to wyzszy podatek ;-);-) tak jak martolinka wspomniala :dodaj zdjecia ! :)

Reniuszek Mure uzytkowałam przez 1,5 tyg i jestem pewna ze nie miala przekładanej rączki :)tylko siedzisko ale jeszcze jutro zadzwonie do kolezanki i zapytam no ale dam se glowe obciąć :)

ewela ooo szybciutko sie zaopatrzyłas ale faktycznie jak za takie pieniazki to z pewnościa warto :) a zawsze w razie czego mozesz kupic nowy

poranna zapytaj moze miala starszy model :)
Nowoczesny design, solidność wykonania, dodatkowa (pianka) amortyzująca poduszka , to niepodważalne zalety tapicerki siedziska. Zaś samo siedzisko można montować na stelażu wózka przodem lub tyłem do prowadzącego. Jego oparcie posiada możliwość 3-stopniowej regulacji (od pozycji siedzącej do pełnej leżącej).
czesc opisu z allegro , byl tez wozek uzywany z przekladana raczka co bylo zademonstrowane :)

reklama
no właśnie tak sobie pomyślałam, że jak się w ogóle nie sprawdzi, to zawsze będzie można kupić inny, a 100zł to nie majątek i jakoś przeboleję ;-)
jutro go odświeże i wkleję fotkę

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry