reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

Reniuszek nic sie nie stalo :tak: poprostu ja lubie sie "bawić" wozkami sprawdzac ich mozliwosci dlatego wlasnie bylam pewna ze tylko siedzisko sie zdejmowalo z zatrzasków i bylam troche w szoku ze nie rozpracowalam tego wozka i ze sie teraz okazuje ze ma przekladana rączke :-D

reklama
Witam,
Drogie Panie zpraszam na moje aukcjie, wystawiłam troszkę rzeczy po moim synku
biggrin.gif
. Rzeczy są bardzo dobre jakościowo, w bardzo dobrym stanie. Wyprane wyprasowane. Można śliczną wyprawkę z nich zrobić. UWAGA - dużo ubranek to unisex.

Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Życzę szczęśliwych rozwiązań :-)

ja tez sie pomyliłam, chodziło mi o mozliwość jazdy w dwóch kierunkach, a nie przekładana raczka, kawa pisze o maxi cosi mura:) fioletowo żółtym dokładnie hehe:)
ja mojego Damiana woziłam w spacerówce na płasko od 4 miesiaca..wiem, że hardcore, ale on nienawidził gondoli, na kazdym spacerze darł sie w niebogłosy!! wiec go przełozyłam do spacerówki:)
kawa czyli jak dziecku świeci słońce w oczy to co przekładasz cała tą spacerówke i inaczej wpinasz? czy chodzi poprostu o to żeby na poczatku, miec dziecko na przeciwko siebie?
poza tym x-landery maja yakie okienko w budce i widać co dziecko robi:)

paulusia nie kupiłabym wózka bez dużych , najlepiej pompowanych kół z amortyzacją .Antka do parasolki Xlandera xgo przesadziłam dopiero pół roku temu i komfort jazdy jest mniejszy ale wózek przy 14 kg dziecku lżejszy;-)

taaaak... X-lander XA... super wózek... ale jak młoda dobiła 10 kg, to wnoszenie jej w spacerówce po schodach na 4 piętro przekroczyło granice moich możliwości :-p:-D przesiadłyśmy się wtedy na parasolkę :-)

ale z gondolą było ok. - stelaż zostawiałam w bagażniku w samochodzie, a do góry leciałam z samą budą ;)

IMG_9571.jpgIMG_9570.jpg
Dziewczyny to ten wózek. Tylko się ze mnie nie śmiejcie :zawstydzona/y: Nie wiem czy to dobry zakup czy nie, ale tak jak pisałam kosztował 100zł więc to nie majątek. Zobaczymy co z tego będzie, bo jest spory i dość ciężki. No i na amortyzatorach, nie wiem czy to dobrze? Ale przynajmniej kolor mi się podoba :tak:

reklama
Wiecie co jesli chodzi o wozki to ja sie zastanawiam czy w PL nie kupic. Te tutaj sa na takich malutkich kolach a ja bym chciala takie bardziej pancerne, tak jak w PL bo przynajmniej jak sie najedzie na byle galazke to wszystko nie podskakuje. Poprzednio mialam Ped Perego ale nie powiem zebym byla wielce zachwycona. Dopoki jezdzilam nim w USA (wszyskie sciezki rowniutki itd.) to bylo okey ale jak przyjechalam do Polski to na polskich chodnikach mi sie te kola polamaly, taki badziew o ktorym nie pomyslalam. No a jednak przyjezdzamy do PL od czasu do czasu. Ten X-laner wyglada swietnie ale u nas jest niedostepny. Moglabym sobie oczywiscie kupic jakis wypasiony wozek tutaj ale zaplace za to kilkaset dolarow :/ nie wiem jakie sa ceny w PL.
Ewela-wozek z a 100 zl z takimi fajnymi kolkami? wow!
Kinga-ja dla mnie super, i kolor i kolka, troche chyba mala czesc na zakupy ale w sumie musialabys go zobaczyc w jakims sklepie na zywo i sprobowac nim pojezdzic czy lekki i latwo nim skrecac. Ale tak wizualnie mi sie bardzo podoba!

Ostatnia edycja:
Do góry