reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

reklama
Ewela gratuluje takiej okazji!! To dobrze że wózek ma amortyzatory i pompowane koła, będzie nim mniej rzucało na wybojach :happy:

Stokrotta świetny ten wózek! Aż mi szkoda że mam tylko jednego malucha :-D Może naszym podwójnym mamom też sie spodoba.

ewela wózio fajny i w dodatku za takie śmieszne pieniądze:tak::-)
martolinka niestety wózki z pompowanymi kołami są bardzo ciężkie i niestety nie bardzo wchodzą w grę, w dodatku nie miałabym gdzie zostawić stelaża. Co prawda jest piwnica ale złodziejaszki bo to centrum wrocławia:-:)-( Już sama nie wiem co mam począć
stokrotta wózio super
Pochwalę się że wczoraj zakupiłam pierwsze spodnie ciążowe:-) Nie są mi bardzo potrzebne ale jak siadam to w swoich spodniach muszę guziczek odpinać bo cisną

ewela, wózek super! że na amortyzatorach to dobrze :tak: a cena wyjątkowa :-) bardzo dobry zakup :tak:

ja podwójnego wózka nie kupuję. za wysoko mieszkam i nie dałabym rady wnosić do góry... ba! nawet wykręcić na klatce by się nie dało :-D na szczęście Jagoda dużo chodzi na nóżkach :tak: jakoś przeżyjemy te kilka miesięcy z gondolą, a jak się przerzucimy na spacerówkę, to jak młoda się zmęczy, to się zmieści przed bratem (koleżanka ma X-landra i tak woziła dzieci z różnicą dwóch lat)

U nas jest wózkownia, poza tym często zostawiam wózek na klatce. obok drzwi, mieszkamy na parterze i obok mamy sporo miejsca, sąsiedzi nigdy nie marudzili;-)
Teraz może jakoś poradziłabym sobie bez wózka podwójnego bo Emilka jest dosyć spokojna, ale Szymon to było żywe srebro i uciekał na każdym kroku, więc podwójny wózek to był zbawienie:tak: Teraz też kupuję podwójny, bo trudno mieć na oku dwójkę dzieci biegającą obok wózka.
Pojedynczy z gondolką też mam, ale w sumie to mało z niego korzystałam, głównie na zakupach, wpinałam wtedy fotelik do stelaża.

Ewela super wózio !!!!! :tak:

Stokrotta tez musze kupic podwójny wozek i dzien w dzien googluje w poszukiwaniu tego idealnego . Mam dosc maly bagaznik w aucie dlatego nie moge kupic wozka z seidzeniami obok siebie tylko tandem a takich wozków ejst strasznie malo .

narazie mam 3 typy : icandy, baby jogger select i ewentualnie phil&ted (chociaz osobiscie niecierpie 3 kolowych wozków )

a to ten ostatni Phil+&+Ted+Travel+System.jpg

poranna kawa szczerze to ten ostatni jak dla mnie nie bardzo. Oglądałam go wcześniej w necie, wiem, że jest modny- nawet Madonna nim dzieci woziła:-D ale jakoś nie mogę się do niego przekonać. Dziwacznie wozi się w nim noworodka, poza tym ta niska spacerówka...Wydaje mie się, że dziecko cały kurz z chodników by zbierało.;-)
Jeżeli chodzi o pozostałe dwa , o których pisałaś to są bardzo fajne:tak: Zwłaszcza Icandy mi się podoba.Mi zależy głównie na tym, żeby była gondolka, nawet przerabiana ze spacerówki, ale jednak i na tym ,żeby gondolka była skierowana w moją stronę, chce mieć malucha "na oku".

reklama
dziewczynki a ja tak troszkę z innej beczki bo o ciuszkach - moja siostra zrobiła mi mega niespodziankę, nie wiem skąd i jak ale zorganizowała mi już z pół wora różnych ubranek (i dla chłopca i dla dziewczynki, i sporo tez unisex) - tak sie ucieszyłam i chciałam się z Wami podzielic moją radością :)

Do góry