reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

reklama
dziewczyny ja ostatnio zakupilam sobie PREGNACARE original to sa chyba najpopularniejsze tutaj witaminy no i ja oczywiscie pokusilam sie na promocje byly 3 w cenie 2 i kupilam 3opx75tabl wiec spokojnie do konca ciazy i jeszcze troche tylko ze mam maly problem bo strasznie mi po nich niedobrze wiec odstawilam wrocilam do kwasu i najwyzej na nastepnej wizycie dopytam gina co i jak:baffled:

ech....a ja dopiero 12 grudnia będę znała płeć......:wściekła/y:
może pójdę wcześniej na jakieś usg bo chyba aż tyle nie wytrzymam.....

Wczoraj się dowiedziałam że od stycznia vat na ubranka i buty dziecięce wzrasta o 16% :wściekła/y: wiec może warto zrobić jakieś małe zapasy :baffled:

cooooo??? no żesz kur$#%%$$:wściekła/y:
No nie..a ja myslałam, ze zaczne kupowac dopiero tak w styczniu..
teraz pojdzie kasa na swieta prezenty itp. jeszcze chciałam remont zrobic - nooo świetnie :wściekła/y:

no żesz, chcą nas całkiem wykończyć!! i to jest polityka prorodzinna??? zamiast dawać pieniądze na dzieci to jeszcze podwyższają vat:crazy:

niech o 16% zwieksza becikowe ;)ja powolutku kupuje - szukam glownie na przecenach . Allegro jak sie okazuje tez przydatne - mozna kupic wiele ciekawych markowych ciuszkow za polowe ceny sklepowej - sprowadzane z Anglii. A dzisiaj wynalazlam fajna przecene na stronie endo.pl - bardzo fajne koszuleczki i bluzeczki dla synka :) i już kolejna mała rzecz do przodu .
Mam o tyle spory problem , że w mojej rodzinie ani wśród bliskich nikt nie ma żadnych ubranek dla chłopca - w rodzinie same dziewczynki , a jak już ktoś coś miał to od razu sprzedał .... :/

niestety takie są wymogi Unii Europejskie. Zniżka na ten vat juz się dla nas skończyła....

Polecam kupowanie używanych ciuchów na allegro w lumpeksach. Cuda można znaleźć. Szczególnie dla takich maluszków jak nówi , bo potem już trudniej jakąś okazję znaleźć- ciuchy są bardziej zniszczone;-)

Wiecie co a mnie szlak trafia jak czytam o podwyzce Vat-u ... no bo sorry płaczą ze jest maly przyrost naturalny , ze nie bedzie komu lozyc na emerytury ze ludzie wyjezdzaja ... No przepraszam bardzo :wściekła/y:
Zamiast tak jak inne cywilizowane kraje "pomóc" to dobijaja jeszcze czlowieka . Strategia prorodzinna kraju , wychowajcie nam podatnika a my wam w zamian damy marne jednorazowe becikowe i zasilek rodzinny na waciki :wściekła/y: . Niech podniosa Vat na papierosy na alkohol ... no ale na miłość Boska na ubranka dla dzieci !!! No ręce opadaja .
Dziekuje kazdego dnia ze nie musze w tym chorym kraju zyć .

Jesli okaże sie jakims cudem ze bede miala córke to oddam chetnie zeczy po moim Marcysiu jakiejś potrzebujacej mamie w zamian za zwrot kosztów wysylki .

reklama
widziałam ostatnio fajnie aukcje z ciuszkami dla chłopców ale czekam na usg żeby poznać płeć bo wolę nie ryzykować póki co, po tym pierwszym usg nie jestem tak przekonana na pewno co do płci

Porannakawa

żeby choć rodzinne było dla wszystkich, nie dość że to groszowe sprawy i na pieluchy nie wystarcza to jeszcze wymagania skreślają bardzo łatwo, nas jest teraz troje i wystarczy przekroczyć 1512zł i już nie dostaliśmy a czy te 1,5 tys to taki majątek i za to się żyje w luksusach?? chore to wszystko i tyle

Do góry