reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

Dziewczyny mam do was pytanie a wlasciwie to do mam ktore maja juz dzieci . Czy posiada moze ktoras z was wózek Baby Jogger City select ? Jesli tak to jak sie sprawuje , wady itd ? Wiem ze w sumie to jeszcze duzo czasu jest ale mam mega wyzwanie poniewaz potrzebuje wózka dla dzieci rok po roku i juz zaczynam sie powoli rozgladac zeby pozniej nie obudzic sie z reka w nocniku .
Dokladnie chodzi mi o ten wózek .
diamond.jpg baby-jogger-city-select-6.jpg

reklama
porannakawa- ja co prawda nie mam dzieci, ale też szukamy podwójnego wózka i widziałam,że na forum o bliźniakach trwają gorące dyskusje, babeczki podają też tam linki do stron z opiniami z innych stronek, porównywarek itp. może zajrzyj tam jak będziesz miała chwilkę (chociaż z taką liczną ekipą, jaką masz w domu, to pewnie nie będzie łatwe).

Darucha dziekuje :-) zaraz tam zajrzę
W sumie starsze dzieci juz mam mało obslugowe 13 lat i 7 lat najbardziej absorbujacy jest 11 miesieczniak :D :-) Jedyny plus ze bardzo ładnie spi i juz od 3 miesiaca przesypia slicznie całe noce a spi duzo bo od 19 ( mojego czasu) do 7-8 rano takze wieczorki mam spokojne :)

Ehhh los widzisz plata figle wiecej dzieci absolutnie nie planowalam a tu bęc i przy tabletkach anty. zaciążyłam :) Widocznie ktos u góry mial inne plany wobec mnie .

biorę ten tran: a skład jego jest taki:
2,5 ml (1 łyżeczki)

olej z wątroby dorsza 450 mg

w tym:

DHA 220 mg
EPA 150 mg
wit. A 400 µg - 50%*
wit. D 2,5 µg - 50%*
wit. E 6 mg - 60%*

* - % zalecanego dziennego spożyciaZobacz załącznik 400499
wzięłam go jak dotąd jedynie raz, jedną łyżke a potem się wstrzymałam bo wolę się jednak skonsultować z lekarzem :)
Hej Vilmaq-sorry ze tak pozno odpisuje, przeoczylam Twoj post w gaszczu wszystkich postow. 2,5 ml to pol lyzeczki do herbaty (5 ml to 1 lyzeczka), ale widze ze nic nie jest w za duzych ilosciach. Malo jest tej witaminy A (w moich witaminach jest 1200 mikrog a norma jest do 3000 mikrog), witamina D jest wskazana w duzo wyzszych iosciach wiec luzik. Jak dla mnie to wyglada okey, skonsultuj jeszcze z lekarzem dla swietego spokoju.

izka dziękuję :) no właśnie też mi się wydaję że dawka dość niska ale faktycznie 9tego idę na wizytę to się dowiem :) dzięki raz jeszcze

Mam pytanko czy któraś z was miała lub ma kogoś kto miała wózio chicco trio enjoy?? bo szukam lekkiego wózka ale nie za 3 tys bo wiadomo. Na forach czytałam i opinie są różne. A teraz będę mieszkała na 3 piętrze bez windy:-(

Ja zdecydowałam się na witaminki PRENATAL DHA są to wit. dla kobiet w ciąży z kwasem omega3.W aptece kosztują 31.50zł za 30 tabl.

reklama
no to się też opłaca przez int.Zależy jeszcze ile przesyłka.W internecie można znaleźć za 35zł

Ostatnia edycja:
Do góry