reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

kasiagaw ja mam podpaski poporodowe bella mama w różowym opakowaniu kupiłam bez problemu w aptece, one są tez taśmy klejącej i zakłada się je z majteczkami siatkowymi

reklama
Ja mam podpaski Hartmann Maxi i wiecie co.. Ubrałam sobie dzisiaj siateczkowe majteczki + tą ogromniastą podpaskę i jestem przerażona! Przecież to się nie mieści między nogami! Jak dla mnie zdecydowanie za szerokie.. albo mam za grube uda :baffled: Paskudnie się chodzi w takim zestawie.. fee

kasia - ja też mam te wielkie podpachy z Belli, w różowym opakowaniu (zamawiałam na Allegro razem z innymi rzeczami) Mam zamiar zakupić sobie jeszcze takie podkłady jak Renatal pokazała na zdjęciu, tak żeby czuć sie bardziej komfortowo :tak:

przyszedł mi dzisiaj śpiworek do kompletu całego łóżeczka.

Ja też mam te różowe podpaski, kupiłam dwie paczki w razie czego mąż mi dowiezie.

Mam pytanie, ile macie śpioszków dla swoich maleństw????

agnes ja nie mam żadnych;) preferuje półśpiochy lub spodenki i skarpetki:), dla mnie to jest wygodniejsze, ile sztuk mam nie wiem. wychodze z założenia, ze zawsze mozna dokupic:)

magda kurka ja mam 3 albo 4 teraz już sama nie wiem. wiec może narazie też nie bede kupowała tylko sprawdze sama co będzie nam pasowało.

Ja mam takie ciuszki w rozmiarach od 50 do 62:
spodnie: 18
body na ramiączkach: 5
body z krótkim: 18
body z długim: 22
koszulki: 5
pajace: 7
śpiochy: 16
kaftaniki : 8
bluzy: 15
skarpetki : 32 pary (zwariowałam na ich punkcje
smile.gif