reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

Sonisia to sa te muszle laktacyjne Opinie o Muszle laktacyjne Avent - opinie, zdjęcia, informacje - bangla.pl
669_01_7089.jpg

reklama
Paulusia-mialam identyczna dla ALusi, fajna byla ale zostawilam ja w PL jak mloda miala 10 miesiecy, nie mielismy juz miejsca targac i tak bagazy bylo za duzo. A teraz nie wiem jaka kupic, chcialam dla odmiany jakas inna al ejszcze sie nie zdecydowalam. Mam w sumie karuzelke rainforest wiec mate moze kupie np. taka:
Baby Einstein Baby Neptune Ocean Adventure Gym : Target
albo taka:
Bright Starts Spots & Stripes Safari Gym : Target
ale cos nie moge wybrac, chyba poczekam z tym az sie urodzi bo i tak na samym poczatku nie bedziemy jeszcze uzywac.

Dziewczyny! W szale zakupowym wylicytowałam ostatnio na Allegro polarowy śpiworek. Jakież było moje zdziwienie, kiedy dotarł... piękny, faktycznie w dobrym stanie (używany) i ..... w różowe grochy!!! Byłam przekonana, że są białe... No w takich różowościach mój Felek nie za bardzo będzie wyglądał, więc chętnie odsprzedam za tyle, za ile kupiłam (9,99 + przesyłka) Może któraś z mam córeczkowych ma chęć?

2183520807_1.jpg2183520807.jpg

reklama
reniuszek - my poczekaliśmy dwa tygodnie i sprowadzili, bo jak ostatnio byliśmy, to też nie mieli; ale ta gwiazdka też jest śliczna, tyle że do naszego pokoju by nie pasował kolor:-D

Do góry