reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

reklama
ilooonka super wózek
Mania ja mam prześcieradło z froty

Ja kupiłam nozyczki i cążki z TT, podkłady bella, majtki SENI, buletki mam 2 z avent (dostałam na SR).

Dla doświadczonych mam pytanie - do tych majtek siatkowych się wkłada te podkłady ? Jak to wygląda po porodzie ?

A oto nasz wózek, zdecydowaliśmy się na czarny choć ja chciałam brązik. Ale raz, że można było obejrzeć osobiście, a dwa jest w świetnym stanie i od fajnych ludzi (czyści itd itp). Cena też bardzo przystępna. Także dokupiłam kolorowy kocyk i szukam kolorowej parasoli, żeby przełamać czerń:-D 2116296404_1.jpg2116296404_3.jpg2116296404.jpg

pauletta super wozeczek :D tez mam caly czarny i niesttey w komplecie parasolka tez czarna :) fotelik cabrio fix ? mam taki sam ! :D

ale Ty masz ladniejsze !!bo w srodku wozia masz jasno , a w mojej gondolce czarno :( pokaze zreszta pozniej jak mi zniosa ja ze strychu do wietrzenia

a na tej stronie nie ma mojego fotelika hmmm, jakis tani kupilam i ma certyfikaty wiec chyba bedzie ok tym bardziej ze dzidzia nie bedzie zbyt czesto jezdzic samochodem

certyfikaty mają niemal wszystkie foteliki , ale crash testy wykonują tylko niektóre firmy.

Pauletta wózek super ;-) ja upolowałam taki wózek - jedziemy w piątek obejrzeć X-lander xa zakupiony w 2011 roku, bardzo mało używany - Ogłoszenia

x landera już sprawdziłam i cieszę się , ze taka okazja się trafiła;-) ktoś powie , że mało dziewczęce kolory , ale ja uwielbiam zielony nawet w zgniłym odcieniu

martolinka super jest i rzeczywiscie idealnie zachowany . A zielony to kolor serca- milosci :) wiec wybor jak najbardziej rewelacyjny :))

reklama
Martolinka mój x-lander xa też jest zielony :-D tylko ja mam wersję z 2008 roku i kolor jest wścielke trawiasty :rofl2:
Gochson doświadczoną mamą nie jestem :laugh2: ale wiem że do majtek siatkowych zakłada sie te najwieksze podpaski-pieluchy poporodowe bella mamma (w niektórych szpitalach nie wolno chodzić w majtkach, tylko w samych podkładach) na Sr nam mówili żeby miec ok jedną paczke tych wielkich podpasek na każdy dzień pobytu.

Ostatnia edycja:
Do góry