reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

reklama
ilooonka super wózek
Mania ja mam prześcieradło z froty

Ja kupiłam nozyczki i cążki z TT, podkłady bella, majtki SENI, buletki mam 2 z avent (dostałam na SR).

Dla doświadczonych mam pytanie - do tych majtek siatkowych się wkłada te podkłady ? Jak to wygląda po porodzie ?

A oto nasz wózek, zdecydowaliśmy się na czarny choć ja chciałam brązik. Ale raz, że można było obejrzeć osobiście, a dwa jest w świetnym stanie i od fajnych ludzi (czyści itd itp). Cena też bardzo przystępna. Także dokupiłam kolorowy kocyk i szukam kolorowej parasoli, żeby przełamać czerń:-D 2116296404_1.jpg2116296404_3.jpg2116296404.jpg

pauletta super wozeczek :D tez mam caly czarny i niesttey w komplecie parasolka tez czarna :) fotelik cabrio fix ? mam taki sam ! :D

ale Ty masz ladniejsze !!bo w srodku wozia masz jasno , a w mojej gondolce czarno :( pokaze zreszta pozniej jak mi zniosa ja ze strychu do wietrzenia

a na tej stronie nie ma mojego fotelika hmmm, jakis tani kupilam i ma certyfikaty wiec chyba bedzie ok tym bardziej ze dzidzia nie bedzie zbyt czesto jezdzic samochodem

certyfikaty mają niemal wszystkie foteliki , ale crash testy wykonują tylko niektóre firmy.

Pauletta wózek super ;-) ja upolowałam taki wózek - jedziemy w piątek obejrzeć X-lander xa zakupiony w 2011 roku, bardzo mało używany - Ogłoszenia

x landera już sprawdziłam i cieszę się , ze taka okazja się trafiła;-) ktoś powie , że mało dziewczęce kolory , ale ja uwielbiam zielony nawet w zgniłym odcieniu

martolinka super jest i rzeczywiscie idealnie zachowany . A zielony to kolor serca- milosci :) wiec wybor jak najbardziej rewelacyjny :))

reklama
Martolinka mój x-lander xa też jest zielony :-D tylko ja mam wersję z 2008 roku i kolor jest wścielke trawiasty :rofl2:
Gochson doświadczoną mamą nie jestem :laugh2: ale wiem że do majtek siatkowych zakłada sie te najwieksze podpaski-pieluchy poporodowe bella mamma (w niektórych szpitalach nie wolno chodzić w majtkach, tylko w samych podkładach) na Sr nam mówili żeby miec ok jedną paczke tych wielkich podpasek na każdy dzień pobytu.

Ostatnia edycja:
Do góry