reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

kurier dotarł
biggrin.gif
tak jak obiecałam wstawiam fotki - z góry przepraszam za jakość. Jestem bardzo zadowolona, a kolor w rzeczywistości wygląda naprawdę super. Gratisy też dotarły
biggrin.gif

Załączniki

• gindola.jpg
    gindola.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 104
  • nosidełko.jpg
    nosidełko.jpg
    10,7 KB · Wyświetleń: 100
  • spacerówka.jpg
    spacerówka.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 103
reklama
Jejku ja jeszcze nic z tych rzeczy, o których piszecie - nie mam :-p:szok: dżizas!

ilooonka - wózeczek bardzo fajnie wygląda! :tak: Najważniejsze, żeby dla Ciebie był funkcjonalny

ilonka fajna kolorystyka wózeczka,bardzo mi sie podoba:-)
A co do pytania wyżej to ja tez zakupiłam podkłady z belli i oczywiście siateczkowe majtasy :p
Jeżeli chodzi o zestaw z canpola to równiez go zakupiłam ale ja należę do tych co obcinaja obcinaczem :p
Termoopakowania nie kupowałam bo chciałabym Małą karmić piersią ewentualnie potem dokupie.
I buteleczki mam dwie bo jedna z laktatora,a druga kupiłam oddzielnie.

Ilonka ładny kolor, kupiliśmy bardzo podobny powozik i kolorystycznie i w kształcie, w piątek chyba M odbierze, więc wkleję foty
Kivinko się nie łam, poczytałam opinie dziewczyn i popędziłam do łazienki, sprawdzić, jakich to nożyczek używam od 4 lat i..... mam nożyczki Canpol babies :szok::-D są w porządku, ale może nie wiem, co tracę używając takich słabych nożyczek :-D:-D a może trafił mi się dobry egzemplarz, bo fakt faktem, po kilku złych doświadczeniach z innym sprzętem, zrezygnowałam z Canpol

Dziewczyny plis o pomoc, jakie prześcieradło do łóżeczka dla dziecka z froty czy takie zwykłe? zaraz wychodzę na zakupy więc potrzebuję pilnie waszych sugestii :tak:
Z góry wielkie dzięki :)

reklama
ilooonka super wozek, kolorek rewelacja
mania ja kupilam z frotki, uwielbiam frotke odkad zaszlam w ciaze:p

a na tej stronie nie ma mojego fotelika hmmm, jakis tani kupilam i ma certyfikaty wiec chyba bedzie ok tym bardziej ze dzidzia nie bedzie zbyt czesto jezdzic samochodem

Do góry