reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

kurier dotarł
biggrin.gif
tak jak obiecałam wstawiam fotki - z góry przepraszam za jakość. Jestem bardzo zadowolona, a kolor w rzeczywistości wygląda naprawdę super. Gratisy też dotarły
biggrin.gif

Załączniki

• gindola.jpg
    gindola.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 113
  • nosidełko.jpg
    nosidełko.jpg
    10,7 KB · Wyświetleń: 107
  • spacerówka.jpg
    spacerówka.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 107
reklama
Jejku ja jeszcze nic z tych rzeczy, o których piszecie - nie mam :-p:szok: dżizas!

ilooonka - wózeczek bardzo fajnie wygląda! :tak: Najważniejsze, żeby dla Ciebie był funkcjonalny

ilonka fajna kolorystyka wózeczka,bardzo mi sie podoba:-)
A co do pytania wyżej to ja tez zakupiłam podkłady z belli i oczywiście siateczkowe majtasy :p
Jeżeli chodzi o zestaw z canpola to równiez go zakupiłam ale ja należę do tych co obcinaja obcinaczem :p
Termoopakowania nie kupowałam bo chciałabym Małą karmić piersią ewentualnie potem dokupie.
I buteleczki mam dwie bo jedna z laktatora,a druga kupiłam oddzielnie.

Ilonka ładny kolor, kupiliśmy bardzo podobny powozik i kolorystycznie i w kształcie, w piątek chyba M odbierze, więc wkleję foty
Kivinko się nie łam, poczytałam opinie dziewczyn i popędziłam do łazienki, sprawdzić, jakich to nożyczek używam od 4 lat i..... mam nożyczki Canpol babies :szok::-D są w porządku, ale może nie wiem, co tracę używając takich słabych nożyczek :-D:-D a może trafił mi się dobry egzemplarz, bo fakt faktem, po kilku złych doświadczeniach z innym sprzętem, zrezygnowałam z Canpol

Dziewczyny plis o pomoc, jakie prześcieradło do łóżeczka dla dziecka z froty czy takie zwykłe? zaraz wychodzę na zakupy więc potrzebuję pilnie waszych sugestii :tak:
Z góry wielkie dzięki :)

reklama
ilooonka super wozek, kolorek rewelacja
mania ja kupilam z frotki, uwielbiam frotke odkad zaszlam w ciaze:p

a na tej stronie nie ma mojego fotelika hmmm, jakis tani kupilam i ma certyfikaty wiec chyba bedzie ok tym bardziej ze dzidzia nie bedzie zbyt czesto jezdzic samochodem

Do góry