reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

U mnie też łóżeczko i wózek stoją ale w kartonie hihihi dopiero materac zamówiłam więc w następnym tygodniu powinien być. Postanowiłam ze od poniedziałku zaczynam pranie trzymajcie kciuki aby to nie były same chęci

reklama
U nas też już wszystko gotowe, łóżeczko skręcone, ciuszki wyprane ale wyprasowałam jak na razie tylko to co do szpitala resztę zacznę prasować po 37 tygodniu. Torba do szpitala zapakowana. Ale rodzić mam zamiar dopiero w kwietniu:-)

U mnie wózek czeka na pranie ale to S się zaoferował więc czekam, łóżeczko dopiero S złoży jak będziemy ze szpitala wychodzić bo Nikola się na nie czaiła hehehe ale za to dzisiaj wstawiłam pierwsze pranie:tak: wczoraj mnie coś brzusiu pobolewał i postanowiłam się zmobilizować

ja też już mam skręcone łózeczko,tylko narazie tak stoi z samym materacem bo nie chce aby posciel sie okurzyła,palnuje ją włożyc gdzieś ok.38 tg wtedy zrobię fotke i wstawię:-)ciuszki poprane i wyprasowane,została mi torba do spakowania i chyba tyle:p

reklama
Moje lozeczko tez jeszcze czeka na skrecenie, chce wszystko zmontowac w pierwszej polowie marca, poprac, poprasowac itd. ale prawde mowiac chyba i tak calosc przykryje jakims przescieradlem zeby sie nie zakurzylo.

Do góry