reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla nas i naszych kwietniowych pociech:):):

reklama
Kasiu ile ta furka kosztowała? i ile waży? nie mogę się zdecydować, czy stawiać na taki bardziej tradycyjny, na dobrych sprężynach czy iść w lekki wózek typu bugaboo

karinka - długo się zastanawialiśmy jaki wózek wybrać, czytałam dużo pozytywnych opnii na temat tych wózków. Patrzylismy najpierw jak sie mają ceny u producenta i powiem, ze mniej więcej sa zbliżone do allegro - z tym, ze u producenta za wszystkie dodatkowe elementy typu parasolka, moskitiery, folie itp zapłacić, na allegro są w cenie i daja fajne gartisy (my wybralismy matę i termometr) plus wysyłka gratis...więc chyba sie opłaca :) napiszę wiecej jak wózek dotrze :)

ilooonka - dobrze wiedzieć; akurat link który wkleiłam jest ze strony sklepu, w którym oglądaliśmy ten wózeczek; jeszcze jest nie kupiony, więc może też sobie z allegro ściągniemy; daj znać jak przyjdzie, jak tam wszystko wyglądało :) oglądaliście może ten fotelik w sklepie czy pasuje do Waszego autka? bo właśnie ja zapomniałam i będzie się trzeba jeszcze raz przejechać przed zakupem, bo boję się, że możemy mieć problem z umocowaniem fotelika:eek:

rekinasia wózek łącznie z przesyłką kosztował 1424zł...do tego jest spacerówka i mnóstwo gratisów...co do wagi to jest ciężkawy bo stelaż warzy 14 kg, ale ja mieszkam na parterze, więc nie stanowi to dla mnie problemu...

ilooonka super wóziczek...masz rację...opłaca się przez neta...my dostaliśmy w gratisie folie przeciwdeszczowe do gondoli i spacerówki, 2 torby, pokrowiec termo na butelkę, łapki do założenia na rączkę wózka na zimę, materacyk nieprzemakalny, dwie poduszeczki...także aż się nie spodziewałam tylu rzeczy...

karina śliczny kolorek tego wóziczka

myszka ale fura...normalnie elegancka na maksa:tak::tak:

reklama
Do góry