reklama
reniuszek
Love in the knick of time
agnes odkad spoladam na to wszystko co mam zastanawiam sie co dla dzidzi do szpitala i jestem skonsternowana na maxa, wiec nie jestes sama ) z tego co wiem to o jedna ciepla warstwe wiecej ubiera sie dzidzie. Mysle, ze jak juz bedziemy na miejscu ze swiadomoscia pogody za oknem i wielkosci dzidziusia nie bedzie problemu
martolinka
Mama i nie tylko :-)
g_agnes całe szczęście jest internet i wielu rzeczy możesz się dowiedzieć. Gwarantuję Ci , że szybko się nauczysz;-)a to czy założysz dziecku śpiochy , czy pajac nie jest tak ważne
paulusia2209
Fanka BB :)
Co do brzuszka to mi opadł jakoś 1,5 miesiąca przed porodem a z kolei znajomej dzień przed więc nie ma reguły.
reniuszek walizeczka super:-)
agnes ja niby drugi poród i wogóle ale też mam stresa związanego z organizacją, ale damy radę ;-)
Mi przyszło łóżeczko i jestem bardzo zadowolona:-) tylko że mój S będzie je składał jak ja będę w szpitalu bo Nikola już w nim chciała urzędować i się boję że nie dotrwa do kwietnia
reniuszek walizeczka super:-)
agnes ja niby drugi poród i wogóle ale też mam stresa związanego z organizacją, ale damy radę ;-)
Mi przyszło łóżeczko i jestem bardzo zadowolona:-) tylko że mój S będzie je składał jak ja będę w szpitalu bo Nikola już w nim chciała urzędować i się boję że nie dotrwa do kwietnia
Dziewczyny każda z nas ma obawy i panikę w oczach ( przynajmniej ja tak mam ) ale myślę że nasz wspaniały instynkt macierzyński nam dopomoże i będzie super
reniuszek walizeczka rewelacja!!! Teraz sama się zastanawiam w co ja się spakuję i kiedy
paulusia2209 córcia chciała przetestować czy się nadaje ja łóżeczko mam w kartonie już od grudnia i nie zapowiada się na szybkie składanie jeszcze muszę dokupić materac ale już mam upatrzony wystarczy do sklepu podjechać i kupić
A jeśli chodzi o opadanie brzuszków to tak jak piszecie każda ciąża jest inna i nie ma reguły.
reniuszek walizeczka rewelacja!!! Teraz sama się zastanawiam w co ja się spakuję i kiedy
paulusia2209 córcia chciała przetestować czy się nadaje ja łóżeczko mam w kartonie już od grudnia i nie zapowiada się na szybkie składanie jeszcze muszę dokupić materac ale już mam upatrzony wystarczy do sklepu podjechać i kupić
A jeśli chodzi o opadanie brzuszków to tak jak piszecie każda ciąża jest inna i nie ma reguły.
coralic
Ja do tej pory nie miałam problemów organizacyjnych, ale dzisiaj jak patrze na swój dom jestem przerażona! W zeszłym tygodniu postanowiłam wyprać część ubranek i do dziś wiszą na suszarce i się kurzą.. jakoś nie wiem co z nimi zrobić, gdzie je schować, czy prasować, czy posegregować, czy spakować już coś do torby... a może wyprać też torbę? wczoraj coś mnie tknęło i wyprałam ręczniki i koszule nocną w proszku dla dzieci.. dziś o poranku stwierdziłam że głupia jestem, bo powinnam dorzucić do tego prania również pościel naszą i dziecka i schować gdzieś to szczelnie zamknięte w pawlaczu.. po śniadaniu stwierdziłam, że to za szybko na pranie czegokolwiek! ... i tak w kółko.. mnóstwo pytań, wątpliwości
Z jednej strony coś mi mówi, że mam jeszcze dużo czasu.. a z drugiej ogarnia mnie panika, bo przecież może pójść coś nie tak i kto wie.. może będzie trzeba jechać do szpitala szybciej a ja jestem kompletnie do tego nieprzygotowana. Od kilku dni próbuje spisać listę i instrukcję w jednym dla P..w razie gdyby to on musiał szykować wyprawkę, ale i to mi nie wychodzi
Mam jednak przeczucie, że jak już ten mały szkrab pojawi się na świecie wszystko będzie prostsze Najważniejsze to nie panikować i nie zabierać do szpitala pół domu
Z jednej strony coś mi mówi, że mam jeszcze dużo czasu.. a z drugiej ogarnia mnie panika, bo przecież może pójść coś nie tak i kto wie.. może będzie trzeba jechać do szpitala szybciej a ja jestem kompletnie do tego nieprzygotowana. Od kilku dni próbuje spisać listę i instrukcję w jednym dla P..w razie gdyby to on musiał szykować wyprawkę, ale i to mi nie wychodzi
Mam jednak przeczucie, że jak już ten mały szkrab pojawi się na świecie wszystko będzie prostsze Najważniejsze to nie panikować i nie zabierać do szpitala pół domu
kasiagaw
kivinko koszulka jak najbardziej ok....ja muszę coś zakupić, bo gdyby coś, to ja mam same piżamy...heheheh
reniuszek śliczna ta torba...ja też taką biorę...mam nadzieję, że zmieszczę tam swoje i Zosieńki ciuszki
g_agnes ja mam dokładnie to samo...jestem zielona we wszystkim dosłownie
reniuszek śliczna ta torba...ja też taką biorę...mam nadzieję, że zmieszczę tam swoje i Zosieńki ciuszki
g_agnes ja mam dokładnie to samo...jestem zielona we wszystkim dosłownie
ilooonka
mama Emisi :)
kasia, g_agnes - ja łączę się z wami myslami i "niewiedzą"...mam nadzieję, ze szybko sie z tym ogarnę...ale pytania faktycznie mnożą się w głowie..
reniuszek - 36...kiedy to było
reniuszek - 36...kiedy to było
reklama
martolinka
Mama i nie tylko :-)
hi hi to ja mam jeansy rozmiar 46 z hm mama- zostały mi z poprzedniej ciązy a wtedo byłam duzo wieksza-cena 35 zł