reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mamy i maleństwa

piotrusiowa ja bym sie nie zastanawiala i zareklamowala go.
dzag super bryka:)
porannakawa ja pralam ochraniacz bo mam uzywany i troche czekal na strychu to i kurzu pewnie sporo tam nazbieral ale nowy nie wiem czy bym prala :)
mi tez juz kilka rzeczy tylko zostalo (kolyska, spiwor do wozka, wozek, kosmetyki i czapeczka zimowa) no i sobie musze kupic troche rzeczy bo najpierw malej szykowalam wszystko. Dobrze ze rodzice chca nam zaplacic za wozek bo bysmy zbankrutowali chyba :)

reklama
mogę polecić: rp_77 - kupowałam też kilka razy przy Tymku u niego, ceny bardzo dobre i wszystko w komplecie dotarło do mnie

dzag - na pewno ten nick się zgadza? rp_77? Wpisałam wyszukiwanie po nickach i ta osoba nie ma nic w sprzedaży i coś mi się nie zgadza... Może masz jakiś link do jego/jej aukcji? Będę wdzięczna :-)

Justa - ja też niestety nie pomogę Ci w temacie wózków. Ja praktycznie od razu trafiłam na firmę TAKO i zakochałam się w jednym z modeli... i tyle było z moich poszukiwań wózka.

dzag - rzeczywiście ten r_p77 ma duży wybór i już ostatnie kosmetyczne zakupy za mną :tak: teraz czekam na przesyłkę.
A kupiłam: 2 smoczki avent, podkłady porodowe na łóżko, linomag, krem na mróz, gaziki jałowe, woreczki na zurzyte pieluchy.

Justa Marcerllo sobie daruj , pekaja ramy :-(.

Laski przyszedl wczoraj do mnie po miesiacu :szok: moj kocyk minky...nie wiem jak ja na te wymiary patrzylam ale jesst ogromny i dosc gruby ...az mysle czy kupowac spiworek...na zdjeciu zbytnio nie widac wielkosci .
20151015_112125 (1).jpg

na ebayu dzisiaij jeszcze kupilam z nexta 3 pak pajacow $_35.JPG opaske s-l140.jpg tasiemke do smoczka lovi te co mam nie pasuja :confused2: tasiemki3.jpg woreczki pachnace na pampki indeks.jpeg herbatke z kopru 250x250.jpegi sab simplex

Zostala mi decyzja co do poscieli.. hymmm jeszcze sie waham ...jakby co mam z ikei ,reczniki ,przebierak, karuzela i lezaczek .

Załączniki

• 20151015_112125 (1).jpg
    20151015_112125 (1).jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 75
  • $_35.JPG
    $_35.JPG
    15,9 KB · Wyświetleń: 67
  • s-l140.jpg
    s-l140.jpg
    4,4 KB · Wyświetleń: 93
  • tasiemki3.jpg
    tasiemki3.jpg
    40,6 KB · Wyświetleń: 116
  • indeks.jpeg
    indeks.jpeg
    5,9 KB · Wyświetleń: 79
  • 250x250.jpeg
    250x250.jpeg
    17,3 KB · Wyświetleń: 61
porannakawa - widzę, że nie tylko ja mam problemy w ciąży z rozmiarami ;-) Z tymże kocyk nawet większy zawsze się przyda, więc żadna strata.
Zakupy cudne! :-)

reklama
Do góry