@Domi co do podpasek, to pamietaj ze w szpitalu bedziesz 2-3 dni, a polog bedzie trwal jakies 4-6tygodni, z czego tydzien pewnie macica bedzie sie oczyszczac i krew bedzie dosc dobrze leciala. Warto choc jedno opakowanie wielkich podpasek miec ;-) potem pewnie wkladki wystarcza ;-)
reklama
Strokrotka87
Początkująca w BB
quchasia - co to za model x landera? co do koszulek na poród, podczas wycieczki po Rydygierze pani położna zalecała nawet wziąć jakiś stary podkoszulek męża
porannakawa
Fanka BB :)
Dziewczyny no cudne fury Szkrabek cudniasty :-) z kolorem trafilas w dziesiatke , tylko caly czas zachodze w glowe ze Twoj tez ma eco skore i to w caloscii nie smierdzi a oj juz tyle wietrzony i jeszcze przed tymi zatokami czulam taki plastik ...hym chyba ze ten wech u mnie taki czuly
Domi hymmm... ja jestem na 99% pewna ze Ty wszystko w szpitalu dostaniesz ..wlacznie z koszula itd. Takze jak masz cos kupowac to chyba juz na wyjscie do domu po porodzie.
Quchasia ajjjjjjjjjjjj swietny ten xlander w wersji spacerowej z tym srebrnym spiworkiem to juz calkiem wymiata .:-) Jaki kolor masz tej gondoli ...qrcze nie kojarze tego koloru.
Piotrusiowa sliczne lozeczko tak delikatnie . Co do wozka to sie nie wypowiadam bo kocham Bebetto juz sie doczekac nie moge jak mala bedzie w srodku .
aaaa...tak wogole nie udalo mi sie oddac lozeczka do ikei juz za pozno bylo :-( Trudno , chociaz strassznie zaluje ze nie bede miala z szuflada..musi juz tak zostac
Domi hymmm... ja jestem na 99% pewna ze Ty wszystko w szpitalu dostaniesz ..wlacznie z koszula itd. Takze jak masz cos kupowac to chyba juz na wyjscie do domu po porodzie.
Quchasia ajjjjjjjjjjjj swietny ten xlander w wersji spacerowej z tym srebrnym spiworkiem to juz calkiem wymiata .:-) Jaki kolor masz tej gondoli ...qrcze nie kojarze tego koloru.
Piotrusiowa sliczne lozeczko tak delikatnie . Co do wozka to sie nie wypowiadam bo kocham Bebetto juz sie doczekac nie moge jak mala bedzie w srodku .
aaaa...tak wogole nie udalo mi sie oddac lozeczka do ikei juz za pozno bylo :-( Trudno , chociaz strassznie zaluje ze nie bede miala z szuflada..musi juz tak zostac
Ostatnia edycja:
Wiesz co gondola nie jest z wersji x-cite tylko jakiejś innej, ale pasuje do naszego. A kupiliśmy ją bo była o 50% taniej a kolor to szarość+ fuksja
porannakawa
Fanka BB :)
Quchasia bardzo ladny ja sie chyba zainteresuje tez xlanderem spacerowym jak juz mala bedzie miala z rok . Mam w razie czego lekka spacerowke ala parasolka quinny zapp ale sie nie rozklada do spania Wiec z pewnoscia zainwestuje w cos *lekkiego na chwile obecna xlander to nr 1
rumcajsowa hanka
Zaangażowana w BB
piekne macie te fury, aż sie nie mogę doczekac swojej
a ja siedze i wkladam w aptece internetowej do koszyka rzeczy dla mnie do porodu i akcesoria dla dzidzi
a ja siedze i wkladam w aptece internetowej do koszyka rzeczy dla mnie do porodu i akcesoria dla dzidzi
reklama