reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mamy i maleństwa

piotrusiowa ja bym sie nie zastanawiala i zareklamowala go.
dzag super bryka:)
porannakawa ja pralam ochraniacz bo mam uzywany i troche czekal na strychu to i kurzu pewnie sporo tam nazbieral ale nowy nie wiem czy bym prala :)
mi tez juz kilka rzeczy tylko zostalo (kolyska, spiwor do wozka, wozek, kosmetyki i czapeczka zimowa) no i sobie musze kupic troche rzeczy bo najpierw malej szykowalam wszystko. Dobrze ze rodzice chca nam zaplacic za wozek bo bysmy zbankrutowali chyba :)

reklama
mogę polecić: rp_77 - kupowałam też kilka razy przy Tymku u niego, ceny bardzo dobre i wszystko w komplecie dotarło do mnie

dzag - na pewno ten nick się zgadza? rp_77? Wpisałam wyszukiwanie po nickach i ta osoba nie ma nic w sprzedaży i coś mi się nie zgadza... Może masz jakiś link do jego/jej aukcji? Będę wdzięczna :-)

Justa - ja też niestety nie pomogę Ci w temacie wózków. Ja praktycznie od razu trafiłam na firmę TAKO i zakochałam się w jednym z modeli... i tyle było z moich poszukiwań wózka.

dzag - rzeczywiście ten r_p77 ma duży wybór i już ostatnie kosmetyczne zakupy za mną :tak: teraz czekam na przesyłkę.
A kupiłam: 2 smoczki avent, podkłady porodowe na łóżko, linomag, krem na mróz, gaziki jałowe, woreczki na zurzyte pieluchy.

Justa Marcerllo sobie daruj , pekaja ramy :-(.

Laski przyszedl wczoraj do mnie po miesiacu :szok: moj kocyk minky...nie wiem jak ja na te wymiary patrzylam ale jesst ogromny i dosc gruby ...az mysle czy kupowac spiworek...na zdjeciu zbytnio nie widac wielkosci .
20151015_112125 (1).jpg

na ebayu dzisiaij jeszcze kupilam z nexta 3 pak pajacow $_35.JPG opaske s-l140.jpg tasiemke do smoczka lovi te co mam nie pasuja :confused2: tasiemki3.jpg woreczki pachnace na pampki indeks.jpeg herbatke z kopru 250x250.jpegi sab simplex

Zostala mi decyzja co do poscieli.. hymmm jeszcze sie waham ...jakby co mam z ikei ,reczniki ,przebierak, karuzela i lezaczek .

Załączniki

• 20151015_112125 (1).jpg
    20151015_112125 (1).jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 73
  • $_35.JPG
    $_35.JPG
    15,9 KB · Wyświetleń: 65
  • s-l140.jpg
    s-l140.jpg
    4,4 KB · Wyświetleń: 93
  • tasiemki3.jpg
    tasiemki3.jpg
    40,6 KB · Wyświetleń: 113
  • indeks.jpeg
    indeks.jpeg
    5,9 KB · Wyświetleń: 77
  • 250x250.jpeg
    250x250.jpeg
    17,3 KB · Wyświetleń: 59
porannakawa - widzę, że nie tylko ja mam problemy w ciąży z rozmiarami ;-) Z tymże kocyk nawet większy zawsze się przyda, więc żadna strata.
Zakupy cudne! :-)

reklama
Do góry