reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mamy i maleństwa

reklama
Dziewczyny jeszcze chusty Little Frog sa warte uwagi I stosunkowo niedrogie a na ich stronie w soboty jak sie nie myle maja jeszcze -20% na outlet:-) chustomaniaczki czesto je polecaja. Ja tez sie chyba na Nia skusze :-)

Marcysia przyszalalas z zakupami.
Ja chce kupic nosidlo przy starszej bylo za pozno jak potrzebowalam wiec nie kupowałam na chwile.

Marcysia przyszalalas z za kupami.
Ja chce kupic nosidlo przy starszej bylo za pozno jak potrzebowalam wiec nie kupowałam na chwile.
Poszalałam ;) Mata i zabawki przyszły. Na hustawkę czekam... Ma być do 14 dni, czyli mają czas do wtorku..
Ja nadal sie nie zdecydowałam na nosidełko. Czytam i ogladam w wolnej chwili, ale tak naprawdę to chciałabym do jakiegos sklepu dotrzeć, zeby mozna było przymierzyć...
A moze któras z Was wie gdzie w Warszawie jest jakis sklep z nosidełkami??? Zrobilibyśmy sobie wycieczkę do stolicy, odwiedzili rodzinke i zahaczyli o sklep...

Ja wlasnie piore mate i zabawki ;) teraz beda dopiero potrzebne.
Poszukuje fajna pozytywke usypiacz co dlugo gra zmilymi dzwiekami bo te po starszej mi zbrzydly ;). Macie cos fajnego?
Zastanawiam sie nad sprzedaza lezaczka tego co mam jest jak nowka troche szkoda ale niepraktyczny dla mnie ;).

zozzolka ja nie pomoge w kwestii pozytywki, bo nie mam i raczej nie planuję kupować.
I też mam taki leżaczek co go jak na razie nie uzywam. Laura dostała pod choinkę, ale nie jest bujany i nie ma regulowanego oparcia, więc jest jeszcze za mała. Pożyczyłam od siostry inny i jest o niebo lepszy. ALe darowanemu koniowi w zęby sie nie zagląda. Prezet to prezent. Może jak już Laura będzie stabilnie siedziała to temten też sie przyda
A Ty jak nie korzystasz to pewnie że sprzedaj. Zawsze jakis grosz będzie na cos innego

Zozzolka mała dostała karuzele z tiny Love sa takie fajne zabwki świecące a do tego odczepiasz pałek z zabawkami i zostaje sama pozytywka jest 20melodi i 10 dźwięków natury i jest tam napisane są z tym palkakiem z zabawkami karuzela do 5miesiąca może być używana później już bez papaja wiec dla mnie super bo takie 2in1;) a leżaczek jak się nie przyda to sprzedaj też bym tak zrobila:)

reklama
Do góry