reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mamy i maleństwa

poannakawa recziczek takut z primarka jest:-D bo w mothercarebyy bardzo drogie . po za tym to sliczna ta buza:-D
Ja przy Mai nie uzywalam zadnych szumow I teraz tez ni bede nic kupowala nic takiego szwagierka da mi ta zabawke z odglosem bijacego serca I mam tego konika I jeszcze karuzela dojdzie wiec bedzie ok:-D

reklama
Dziewczyny, które już kupiły wszystkie rzeczy takie hak butelki, śliczny, pieluszki i te kosmetyczne sprawy, macie jakiego sprzedającego na allegro, który ma wszystko to i w miarę rozsądnej cenie? Chciałabym kupić wszystko na raz:-)
Ale piękne te Wasze łóżeczka, my z mężem daliśmy trochę ciała u kupiliśmy łóżeczko 140x70, i teraz jest problem z całym jego wyposażeniem, bo standard to 120x60, no ake nic wertuje allegro i mam nadzieję,że coś znajdę :-)

apolinka - my mieliśmy łóżeczko 140x70, ale już jako starszą wersję - od mniej więcej 3 lat. Kołderkę mam 135x100 bodajże - jest taki standard, wiec będzie dobrze - spokojnie dobierzesz pościel :tak:

dzag - na ja też własnie czekałam na recenzję Mr B i d..pa :-) nie zdążyła...

No no dziewczyny, zakupy super :) ja tez wczoraj bylam z moim G na zakupach, kupilismy troche drobiazgow do domu tj. ścierki, miseczki, kubki, wieszaki, kosz do lazienki i szczote do kibelka itp. A dla malucha G wyczaił jakies naklejki na sciane/ szafe z dalmatynczykami i robotami + obraz na sciane z Guffim (czy jak to sie tam pisze). Kupilam tez plastikowa butelke z NUKa antykolkowa i kombinezon na zimeee! Rozmiar wzielam 68 stwierdzilam.ze duzy na dluzej starczy, a skoro mam urodzic koniec listopada/poczatek grudnia to wole wiekszy od razu, nawet jesli mlody z poczatku bedzie sie w nim "topił". Kolor mam kremowy, niestety nie bylo innego, w ogole w sklepach nigdzie nie moglam znalezc juz od dluzszego czasu kombinezonu dla noworodka. Kupilam na promocji dwie dlugie, zwykle koszulki biale w ogromnym rozmiarze, co by jak sukienka wygladaly, bo wzielam je z mysla o porodzie (1,99€ za sztuke)... Znalazlam tez koszule do spania na ramiaczkach to tez kupilam, bo cyca bedzie latwo wystawic, gdyz ma regulowane ramiączka jak w biustonoszu :)
Wczoraj takze przyszla paczka z allegro z Polski. Wiec wyposazenie do lozeczka i te wszystkie inne potrzebne rzeczy, ktore wymienialam wam wczesniej do mnie dotarly :) jupiii. Zdjec nie chce mi sie robic teraz, pochwale sie wam jak juz bede miala wsxystko rozpakowane na nowym mieszkaniu ;)

Ja właśnie wróciłam z Auchan - kupiłam starszemu czapkę na zimę i myślę, jak już rzucili dla starszych to może dla maluchów też coś będzie - i się nie pomyliłam :tak: Byłam w szoku, ze takie śliczne czapusie będą - kupiłam całą białą, taką pilotkę, w środku z milusim futerkiem, na zewnątrz materiał ala taka skórka mięciutka - boska! :-) Do tego dwie czapeczki polarowe i do kompletu rękawiczki - jestem zadowolona :tak:

Młody swojemu bratu kupił jeszcze grzechotkę i gryzak - nie mogłam odmówić :-D

.szkrabek czy mogłabyś pokazać tą czapeczkę? Bo sama poluję na coś fajnego :-) I w którym Auchan?

Jasne :-) Mam tylko nadzieję, że coś widać, bo światło już kiepskie :sorry: Auchan Piaseczno.

20150930_181028.jpg20150930_181044.jpg

Załączniki

• 20150930_181028.jpg
    20150930_181028.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 85
  • 20150930_181044.jpg
    20150930_181044.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 80
były też wersje dla dziewczynek różowo jakieś - nie spojrzałam dokładnie na drugi kolor (bo te polarowe są w dwupaku tak jak rękawiczki). Spory wybór byl wzorów, ale już widać, że rozmiarami poprzebierane...

reklama
Dziewczyny, mam pytanie do tych z Was, które już zakupily pieluchy tetrowe na allegro. Kupilyscie, upralyscie i są ok? Pamiętam, że dla Wojtka jakieś kupowałam, ale były okropnej jakości. Po praniu miały dziwny kształt ;)Polecicie coś?

Do góry