reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mamy i maleństwa

kulkaPrzytulka - ja ostatnio kupiłam i uprałam i uprasowałam - nie zmieniły kształtu, ani nie przesiały się - nic się z nimi na szczęście nie stało - z tymże kupiłam wersję LUX - czyli te droższe. Jak przyszły to śmierdziały okrutnie jakimś ocetem - podejrzewam, ze jakiś impregnat - ale po praniu jest wszystko ok :-)

Wklejam link do aukcji, na której je kupiłam.

PIELUCHA TETROWA BAWEŁNIANA LUX PIELUCHY TETROWE (5613025525) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

reklama
Oooooo Booooze dziewczyny w jakim ją jestem tyle za wami ;( lozexzko juz za strychu. Mąż będzie je składał jak będę w szpitalu. Mamy takie proste z ikei. Kolegą męża nam sprzedał za 100 zł. Przewijak też z ikei kupie. Miałam przy Franku i bardzo sobie chwalilam :) ciuchow na 56-68 mam 5 worków ;) mało ciepłych pajacykow i takich nie spranych ubranek. Zakupy planuje na koniec października. Teraz w lidlu kupie jak mi się uda ciepłe dresy itd dla małego :) maja być od pon w rozmiarze od 62. Dziewczyny jak myślicie...mam pralko suszarke. Wypiose i wysusze. To się suszy w wysokiej temp. Musze jeszcze prasowac?? Mam taki program ze rzeczy są gładkie i miękkie.

Moje kosmetyczno-chemiczne zakupy już przyszły wczoraj :-D DSC05914.jpgDSC05915.jpg niewiele już zostało mi na szczęście do dokupienia :-D

Załączniki

• DSC05914.jpg
    DSC05914.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 94
  • DSC05915.jpg
    DSC05915.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 81
Szkrabek dzieki za link do pieluszek. Zamówiłąm u tego sprzedwacy za sporą sume ;)

Ja też u niego hurtem zamówiłam :tak: I tak jak kreatorka, mam większość zakupów z głowy :-)

Kreatorka
- niezły połów!

Piguła - z suszarką nie pomogę, bo nigdy nie miałam i nie używałam. dzięki za podpowiedź a propos Lidla - w poniedziałek w takim razie trzeba będzie uderzyć na sklep :-p

@kreatorka cuuuuudne zakupy :) sprawy kosmetyczno chemiczne będę ogarnąć za niedługo. Mam już pampersy na początek, duzxo wkładek laktacyjnych itd ale jeszcze duuuuuuzo brakuje;)

reklama
Do góry